Разменете своя опит срещу PR в Планета Бизнес

Уважаеми колега!

Имаме интересно предложение за вас, ако сте експерт в областите, интересни и важни за предприемачите - маркетинг, продажби, финанси, счетоводство, бизнес планиране, развитие на бизнес, юридически въпроси, човешките ресурси и др. Или имате личен опит като собственик или ръководител на успешен бизнес.

Предлагаме ви справедлива размяна: вие споделяте с нашите читатели своят професионален опит (чрез статии, уебинари или друго), а ние ви осигуряваме безплатно популяризиране пред активна аудитория на настоящи и бъдещи предприемачи.

Какво може да ви даде Планета Бизнес?
  • За вас ще разберат вашите потенциални клиенти

Това са над 45000 души всеки месец, които посещават Планета Бизнес. Те активно се интересуват от развитието на собствен бизнес или планират да започнат такъв в близкото време.

Също така, ние имаме страница във Facebook, която непрекъснато расте и към момента имами 3400 последователи.

Сред всички тези хора има и вашите потенциални клиенти. А за някои от вас и (потенциални) работодатели.

  • Вие ще покачите своето реноме като професионалист в своята област

И по този начин ще ставате по-привлекателни в очите на своите клиенти и работодатели. Защо? Защото няма по-добър начин да се утвърдите като експерт в някаква област, от това да имате професионални публикации.

  • Вие ще печелите повече

Защото ще получите допълнителен поток от потенциални клиенти, които ще преминават към вашия сайт или страница в социалната мрежа от линковете в авторската ви визитка във всеки ваш авторски материал. А хората, които вече са се уверили във вашия професионализъм, по-често правят покупки.

Работите наемна работа? Професионалистът, когото познават като такъв чрез специализираните проекти в интернет, със сигурност заслужава по-голяма заплата.

  • Вие можете да получите допълнителен източник на доход

Ние сме отворени за сътрудничество с професионалистите в различните области. Ако сте професионалист в своята област и сте готови да споделяте своят опит за пари, ние сме готови да разгледаме възможностите за съвместни проекти с вас.

Тук можете да видите някои от нашите автори и експерти, които вече са публикували своите статии и идеи за бизнес при нас.

Готови сте да станете експерт в Планета Бизнес? Просто попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с вас в рамките на няколко дни.

Не ви трябва безплатен PR и не ви се занимава със статии, уебинари и съвместни проекти, но ви трябват нови клиенти? Ние с удоволствие ще публикуваме вашата реклама или рекламна статия (срещу заплащане). Подробностите са тук >>


Вашите експертни данни:
По какъв начин бихте искали да представяме вашата експертност в Планета Бизнес?
Посочете своето име и фамилия.
Посочете своят сайт (или сайт на вашата фирма), ако имате такъв.