Нови материали
Планиране на времето

Правила за ефективно планиране на началото, средата и края на работния ден

Случвало ли ви се е упорито да работите цял ден, а после да откриете, че на практика нищо не сте направили? Най-неприятното е, когато в края на деня откриваме, че най-важните задачи дори не сме подхващали. Край на безсмислената работа! Ние в Планета Бизнес решихме да ви помогнем да спасите своето време, като знаете какви задачи са най-важни за вас в началото, средата и края на работното време. чети още »
Малка бизнес почивка

Девет причини защо трябва да почиваме най-малко десет дни

Ние в Планета Бизнес сме сигурни, че най-добрия предприемач е отпочинал предприемач! И един-два дни бърза почивка никак не спасяват положението. След обмисляне на този важен въпрос сме стигнали до извода, че отпуската на всеки бизнесмен трябва да продължава най-малко десет дни. Вижте дали сме прави. чети още »
Персонална продуктивност на успешните хора

Как успешните хора работят по-малко, но вършат повече работа

Колкото повече работим, толкова по-неефективна работа вършим. Успешните хора знаят това и работят много по-малко от средностатистическия човек. Но те знаят и как правилно да почиват. Да видим тайните на супер продуктивните хора. чети още »
Закони на персонална продуктивност и ефективност

Как винаги да получавате супер резултати от това, което правите?

Всичко е доста лесно. Просто имайте предвид, че вашата ефективност и персонална продуктивност се управляват от шест важни закона. чети още »
Управление на времето

Вие сте роб на вашия малък бизнес? Има доста неща, които можете да не вършите.

Вие отделяте прекалено много време за управлението на вашия бизнес? Не ви остава време за нищо друго – семейство, приятели, почивка? Вижте нашите съвети за управление на времето на собствениците на малък бизнес, които ще ви позволят да работите по-малко, без да пострада вашият бизнес. чети още »
Предприемач

16 неща, които доказват, че сте родени да бъдете предприемач

Трудно е да бъдеш предприемач. Наистина е трудно. Вие рискувате всичко: своя талант, идеи, парите, времето. Понякога губите, но започвате отново и отново. Но вие никога не бихте се отказали да бъдете предприемач, защото сте родени за това. чети още »
Бизнес хороскоп за 2015 година

Бизнес хороскоп за 2015 година

Всеки бизнес малко зависи и от късмета. Споделяме с вас астрологическия бизнес хороскоп за 2015 година. Вижте какво ви съветват звездите за тази година. чети още »
Лично щастие на предприемача

5 начина да похарчите пари и да станете по-щастливи

Можете ли да купите щастие за пари? Да, има начини да го направите. Пет начина да превърнете своите пари в сияйни усмивки :) чети още »
Лайфстайл на предприемача

Лайфстайл на предприемача: 10 начина да поддържате баланс между бизнеса и личния живот

Вие толкова сте увлечени от своята работа, че не ви остава време за личен живот? Възползвайте се от съветите на десет успешни бизнесмени, които са намерили своя начин да съхранят баланса между бизнеса и личния живот. Примери от лайфстайла на предприемачи. чети още »
Управление на времето за бизнесмени

За тези, които управляват сериозен бизнес: тайм мениджмънт от Джек Дорси – основателят на Twitter

Джек Дорси е много успешен бизнесмен – той е съоснователят на Twitter и Square и, разбира се, той има много задължения. Дорси има интересна система за планиране на времето. Тя му позволява да работи ефективно (и да печели милиони) и в същото време да има време за почивки и разходки. чети още »