Бизнес Еталон

Тренингова програма

Генератор на клиенти

Вечен източник на клиенти към вашия бизнес

 

 

 

За кого е този тренинг?

Този тренинг е за собствениците на малък и среден бизнес, които искат да изградят в своята фирма успешна стратегия за привличане на клиенти.

В края на тренинга вие ще имате собствена стратегия за привличане на клиенти към вашия бизнес и ще притежавате необходимите навици и инструменти за нейното реализиране на практика.

Програма на тренинга

Блок STANDART - 6 дни

Какви цели трябва да имате в бизнеса и маркетинга? Успешни стратегии. Проблемни места в привличането на клиенти.

Кои са вашите клиенти? Как да направите аватари на клиента в своят бизнес и как да ги използвате. Пазарни ниши с най-голям потенциал за вашата печалба. Целева аудитория - къде се намират вашите най-добри клиенти.

По какъв начин клиентите ви намират? Технологии за привличане на клиенти. УТП. Копирайтинг.

Канали за генериране на клиенти. Източници за Lead Generation. Офлайн. Онлайн.

Правим нашия маркетинг по-успешен. Тестиране. Обработка на данните. Конверсии. Избираме начини най-евтино и най-бързо да привличаме клиенти.

План на действията по привличането на клиенти. Какви задължителни неща трябва да включва. Как се планират очаквано успешни действия.

Блок PLUS - 4 дни

Специфика на B2B пазара (продажби на едро).

Специфика на ритейла (продажби на дребно).

Специфика на услугите.

Персонал в системата за привличане на клиенти и в продажбите.

Други специфики.

Блок PLATINUM - 2 месечна коучинг програма

Няма да останете насаме с тренинга и всичките задания за самостоятелна работа, които ще имате. Коучинг програмата включва пълната подкрепа на двамата бизнес треньори за успешното преминаване на тренинга.

В рамките на 2 месеца ще имате възможност един път на седмицата да се чувате по скайпа с някой от треньорите, да задавате своите въпроси и да получите насоки за прилагането на конкретните техники от тренинга точно във вашият бизнес. Всяка коучинг сесия продължава в рамките от 45 до 60 минути.

В този блок на тренинга можем да включим само 3 участника на месец.

Кои сме ние?

В този онлайн тренинг ние ще споделим с вас своят дългогодишен уникален опит в изграждането на успешни системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

И двамата сме "играещи треньори" - прилагаме успешните методики на практика в своят бизнес и в бизнеса на своите клиенти. Подкрепяме практическия начин на действие и го предпочитаме пред предаването на абстрактни теоретични знания.

Oksana Lalova

Оксана Лалова

Бизнес консултант, коуч. Експерт в изграждането на системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

Собственик и ръководител на консултантска фирма "Евро Адвайзър" ЕООД. Ръководител и автор в интернет проекти "Планета Бизнес" и "Портал Кариерист".

 • Десетки проведени обучения и консултации в държавни организации и частни фирми.
 • Над 10 години опит в пазарния анализ и прогнозиране. Над 10 години опит в PR.
 • Автор на ред методики за пазарен анализ, увеличаване на продажбите и маркетингови системи.
 • 5 години опит в изграждането на успешни системи за продажби и привличане на клиенти в малък и среден бизнес.

Даниил Дукат

Даниил Дукат

Бизнес консултант, коуч. Собственик и управител на консултанска фирма „Дукат Консулт“ ЕООД.

 • Съдружник в други фирми, където отговаря за изграждането и оптимизирането на бизнес системите за продажби и привличане на клиенти
 • Консултант, коуч в областта на увеличаване на продажбите и привличане на клиенти за малък и среден бизнес, автор на тренинги, курсове и семинари
 • Автор на статии в Банкер, Твоят Бизнес, Регал и други
 • Фен на практичните знания и умения

Няколко отзива след този тренинг

 

Благодаря ви, съветите ви ми бяха много полезни! В Машина за клиенти мислех, че съм научила много, но през последните дни осъзнах колко още има за учене.

Поднасяте информацията по лесно достъпен и смилаем начин и ви желая още повече клиенти за напред!

Таня Матева
Фотограф на свободна практика.

 

Благодаря Ви много! Всичко което ни показахте ни научихте ще ни е от голяма полза. Не съм участвал досега в по-добър тренинг. От Вас научих повече, отколкото от всички прочетени книги досега.

Благодаря Ви още веднъж и успех в личния Ви бизнес! Успех и на всички участници в тренинга!

Ивайло Евтимов
Собственик на "МиМ Трейд 12" гр. Варна. Дистрибутор на консумативи за автомобили - масла, греси, над 7 вида антифриз. Автосервизно обслужване.

 

Искам да благодаря на Оксана и Даниил. С това обучение се поставят широки и стабилни основи за един успешен бизнес.

Съветите са практически и са базирани на реален опит. Прави се неусетно психологически анализ на всички участници в бизнеса и продажбите. Осмисленото прилагане на наученото води до контролирано израстване. Остава да сме фокусирани и постоянни.

Тодор Кичуков
Консултации и изготвяне на цялостни решения в областта на Data Warehouse and Business Intelligence.

 

Уважаеми Оксана и Даниил, благодаря ви много за тренинга. За мен е изключително полезен, защото ми помага да погледна по различен начин на моя бизнес, да променя и систематизирам по-добре работата си по привличане и удовлетворяване на клиентите и ми даде много нови идеи и примери как да ги приложа.

 Хубаво е че ви има, Оксана и Даниил. Вие ни помагате да поставим бизнеса си на солидни основи, давате ни практични и работещи принципи за да го изградим по най-добрия начин, така че да ни носи максимални печалби и удовлетворение. Благодаря Ви!

Янко Георгиев
Собственик на "Стил калор ЕООД" гр.Благоевград. Строителна компания, която се занимава с проектиране, изграждане и поддържане на газови, отопителни и соларни системи, ВиК и Ел. инсталации.

 

Благодаря много за това, което предоставихте като информация! Лично аз се нуждаех от система за привличане на клиенти и съм много доволен, че получих такава.

Много ми допада формата на обучение, както и интересните задачи, които поставихте. С предишния си начин на мислене не бих ги осмислил, нито пък приложил. Задачите ми оказха влияние, промениха подхода ми и ме накараха да се задълбоча, което ми беше необходимо.

Ивайло Добрев
Собственик на "СКЕМО ЕООД". Климатична и отоплителна техника - продажба, доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на качествена климатична техника и изграждане на отплителни инсталации с термопомпи и слънчеви колектори.

 

Независимо дали е стартиращ или действащ бизнеса, тренинга може да помогне за изграждането или доизграждането на една добра и стабилна основа на системата за привличане на клиенти и да даде отговор на доста въпроси, които собственика може да е пропуснал да си зададе. Неща, от които всеки бизнес има нужда.

Борис Бачев
Финансов консултант. Иновативни начини за инвестиране и спестяване на пари, достъпен за хора от средната класа.

Не зная как точно мога да формулирам това, което получих от Оксана и Даниил за изминалата седмица…. Като малко предистория искам да спомена, че за 5 години, в които развивам фирмата си, никога и по никакъв начин не съм правила съзнателно всички тези неща, които разгледахме на уебинара до момента. До сега бях действала някак интуитивно – реклама, клиенти, връзки и контакти, конкуренция, ценообразуване…без никакви познания. Нещата си „тръгнаха като по вода“, без изобщо да обмислям всичко това, още от първия месец, от както реших да се захвана с такава дейност. Никой не ми е помагал, нямам познати или колеги, които да са запознати с маркетинга и рекламата, за да ме напътстват по пътя ми. Всички тук работят на принципа, на който и аз бях- налучкване на верния път, а при грешка - смяна на посоката и отново налучкване.

Никога не съм си давала сметка колко ми струва един клиент, колко действително печеля от него….Клиентите ми са много, не съм правила аватари и оффери никога, защото не се е налагало а и дори не съм знаела, че съществува подобно нещо….

И въпреки всичко, мога да си призная, че винаги нещо и някъде в организацията и планирането на дейността ми някъде куца. Имах нужда от това, някой да види и да ми каже къде съм!? Уж нещата вървяха, а печалбата бе минимална – клиенти много, а всъщност стоях на едно място.

Започнах да търся хора с познания, но в чужда страна е невероятно трудно и невъзможно скъпо, а и чуждия език винаги е някаква бариера. Насочих се към българските специалисти, макар да бях убедена, че аз работя при условия за правене на бизнес, коренно различни от тези, които са в България. Четох много – книги, в интернет. Член съм на доста сайтове, следя къде и какво се дава като информация….но до този момент нямах никакъв напредък в това, което исках да получа.

Докато не попаднах на Планета Бизнес и съобщението за безплатния „Машина за клиенти“ уебинар. И така, след като не губех нищо, реших да опитам. Сега наистина мога да твърдя, че се е налагало точно това– професионалисти да ми покажат посоката – кое е правилно и кое е грешно. Всички примери, упражнения, бонуси и информация ще ми бъдат безкрайно ценни и необходими, за да мога да вървя напред в бизнеса и да се опитам да бъда достоен конкурент на местните фирми, но по правилния начин! Погледнах на неща, които до сега смятах за незначителни и ненужни като на нещо, в което се крие успеха, а за него няма разлика къде се намираш, стига да знаеш какво правиш и как да го направиш.

Блгодаря ви, Оксана и Даниил за цялото отделено от вас време, за търпението, с което отговаряте на всички наши въпроси, за знанията и опита, за примерите от практиката ви, които споделяте с нас!

И всичко това стана възможно на съвсем нормални цени. Това е голям стимул за хора като мен, които искат да постигнат повече и да се чувстват удовлетворени от това, което правят.

Мисля, че след приключване на двете седмици, в които имам удоволствието да бъда с вас, ще бъда много по-уверена по пътя, по който съм тръгнала и искам да продължа!

Елица Кръстева
Собственик на "Hovena" Nederland, Hoveniersbedrijf. Градинарска фирма с 5 годишен опит на територията на Холандия. Ние предлагаме целогодишна грижа за Вашата градина – проектиране, изграждане, реиновация, цялостна сезонна поддръжка на частни и фирмени градини, паркове и междублокови пространства.

Скъпи колеги и треньори, Оксана ни помоли да дадем обратна връзка за впечатленията си от тренинга до момента.

За мен това е повече от обратна връзка , за мен е лично и ако го прочетете до край, ще разберете защо. Обръщам се най-вече към колегите си, за да споделя не толкова впечатления, а опит .

Всичко, за което говорим последните дни – събиране база данни на клиенти, използването и, измерване ефективността на канали , измерване ефективността на ключови думи, стойността на всеки нов клиент, МС на всеки редовен клиент, експерименти със знайни и незнайни канали и носители, включително и такива, каквито никой не е правил още - това съм го правила.

Статистиката, ежедневното попълване на всякакви таблици –това е много полезно. Аз отчитам дори такива неща колко ми струва едно работно място на минута- т.е., ако мястото не е заето от клиент, аз всяка минута губех по 0.50-0.75 лв, в зависимост от департмента ....представете си как на всяка минута изхвърляте по 50 стотинки през вратата. А сега го умножете по броя на работните места. Това боли.

Всичко, което казват треньорите за попълването на таблици и изчисления е много важно и наистина страшно улеснява и ежедневната оперативна работа, и стратегическото планиране. Но това е без значение , ако не са направени правилно първите стъпки , през които ни преведоха , а именно, ако няма ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА.

МОЯТА ПРЕПОРЪКА КЪМ КОЛЕГИТЕ: НЕ ПРЕДПОЛАГАЙТЕ!

„Предполагам„ - това е най-скъпата дума която някога съм научила и за този урок съм похарчила шестцифрена сума в реални BGN.

Това, което получаваме като ноу хау в този тренинг, заедно със съпътстващите помощни материали – изключително полезно и много улеснява целия процес. Самата аз съм правила лично всичките си протоколи за работа, процедури, алгоритми, скриптове , таблици и форми и знам какво време и труд коства това , особено за човек като мен, който не обича проучване, статистика и математика.

ЗА СЕБЕ СИ - ще ми се това да се беше случило преди 3-4 години. Ако тогава някой ми беше предложил такъв практически тренинг, за който съм платила по-малко от 500 лева, представете си какво можех да направя със шестцифрена сума за инвестиране, целия си къртовски труд и лични качества + отлично обучени практикуващи терапевти.

Моята оценка за тренинга е много висока , именно защото я гледам и оценявам през очите на опита, и то много скъп опит.

Лили Симеонова
Партньор-собственик на марка "Body Maker Expert". Салон за специализирани услуги за комплексно ремоделиране на тялото - комбинирани процедури за ударно отслабване и корекция на проблемни зони, стягане и оформяне на мускулатурата с EMS фитнес тренировки с личен треньор.

 

  STANDART PLUS PLATINUM

1.1.1. Успешна система за привличане на кленти в малък и среден бизнес

1.1.2. Кабинетно и анкетно проучване на клиенти

1.1.3. Проучване на конкуренти

1.1.4. Формулиране на Уникална търговска позиция

1.2. Асортимент

2.1.1. Оффери. Избор на фронтенд продукт или услуга

2.1.2. Оффери. Инструменти за стимулиране на продажбите.

2.2. Копирайтинг

3.1. Офлайн канали за привличане на клиенти

3.2. Онлайн канали за привличане на клиенти

4.1. Офлайн носители на реклама

4.2. Онлайн носители на реклама

5. Чеклист на маркетингово мероприятие. Ефективност. Маркери.

6. Конверсия. Книга на маркетинга. Планиране.

Специализация B2B.

Специализация ритейл.

Специализация услуги.

Акции. Персонал.

PLATINUM Блок. 2-месечния личен коучинг от двамата треньори.

Бонус. Тренинг "Машина за клиенти" STANDART

 

STANDART

260 лв.

PLUS

340 лв.

PLATINUM

1500 лв.

 

Гаранции

Ние даваме 100% гаранция за този тренинг!

Ако в рамките на един месец след покупката вие сметнете, че нашите методики не ви вършат работа, ние ще ви върнем парите.

Но, за съжаление, в този случай ние няма да можем повече да ви продадем нито един от нашите продукти - за да не отнемаме ценното ни време взаимно.

Как ще получа достъп до записите на тренинга?

След като извършите плащането, ще ви бъде открит достъпа до всичките записи, които се намират в затворената част на сайта Планета Бизнес.

Достъпа до видео ще имате в рамките на следващите 6 месеца. Ще можете по всяко време да влизате в сайта и да гледате записите на дните на онлайн маратона.

Аудио записите и бонусите ще бъдат достъпни за изтегляне веднага след като ще получите достъп до Генератор на клиенти.

Не трябва да притежавате никакви специални умения за работа в интернет, за да гледате и слушате уебинарите. Подробни инструкции ще ви изпратим на електронна поща. Ако все пак ще ви останат някакви технически въпроси, по всяко време ще можете да пишите в техническата поддръжка на сайта - ние със сигурност ще ви помогнем.

Още малко отзиви за онлайн бизнес маратона "Машина за клиенти"

 

Цялостното ми впечатление е много добро и от двамата.
Научих преди всичко друго как да оценяваме ефекта от направените рекламни кампании, как да ги подсилваме и да не харчим пари за не ефективни реклами.

Атанас Стоянов
Магазин за детски стоки.


Маратона вървеше гладко и непринудено. Чувствах се добре и в приятелска атмосфера. Контакта с другите участници ми даде нови идеи.
Много полезна ми бе темата за аватарите. Мисля да направя възможно най- точни на своите клиенти. В частта за психологията на клиента успях да обобщя някои свои знания.
Най-важното за мен бе осъзнаването,че на различните групи клиенти един и същ продукт трябва да се предлага по различен начин.

Ирина Станкева (sharona)
Изработване на мебели по поръчка
https://www.facebook.com/mebelistankev?ref=hl
https://mebelistankev.wordpress.com/


Много съм доволна от маратона. Получих много полезна информация.
Ще използвам почти всичко :) .
Благодаря и на двамата треньори.

Анелия и Светлин Производство на пчелен мед


За мен днес беше най-ползотворният ден от маратона. Информацията беше конкретна и поднесена разбираемо. Благодаря и на двамата треньори!
Научих, че бизнесът е математиката и психология. Математиката не ми е проблем, трябва да наблегна на психологията :(

Румяна


Зарадва ме подхода, който приложихте.
Зарадва ме и on-line формата, която използвате.
Различният натюрел на двамата треньори ми позволи неусетно два часа и половина да запазя концентрацията си без прекъсване.
Новото и полезното:
1. Релациите между класическия маркетинг и маркетинговите похвати при средния и малкия бизнес; 2. За ролята на front-end и back-end продуктите;
3. За създаването на навичност /идването на 4 последователни пъти/ при намирането на определено място на дадена услуга или продукт.
Какво ще използвам?
1. Front-end сте самите вие!
За първото привличане на вниманието.
2. Пренасочване на фокуса ми
към изграждане на умение за "затваряне на докосванията".
3. Ролята на front-end и back-end продуктите - вече с осъзнато отношение и целесъобразност при определянето им.

Мариела Андреевска
Архитект съм.


Днес информацията беше много конкретна и полезна. Поздравления за лекцията на Оксана - нямаше нищо излишно, беше синтезирана и стегната.
Научих, че мога да групирам и систематизирам в таблица потенциалните си клиенти и така да мисля върху идеи какво да продавам на всяка от тях. Ще приложа наученото със сигурност. Вече ми хрумнаха няколко идеи.

Румяна
търговия с хранителни стоки


Положително, останах с впечатлението,че са професионалисти.
Ще обърна повече внимание на това повече да рекламирам бизнеса си.

Петрова
Ремкар ООД -търговия с резервни части за камиони, ремаркета, мотокари и др.


Прекрасни сте! Всеки ден поднасяте интересно информацията. Очаквам с нетърпение всеки нов ден от маратона.
П-точно планиране на разходите. Задържане на клиента и чрез него привличане на още постоянни клиенти.

Вили
Директни продажби на хранителни добавки и козметика.


Благодаря и на двамата за днешният ден!
Математиката в маркетинга определено е нещо ново за мен.

Анелия и Светлин
Производство на пчелен мед

Днес беше много интересно. Повдигнаха се много полезни въпроси,дискутираха се интересни теми.С нетърпение очаквам утрешния уебинар.
Всички въпроси, които се дискутираха ми бяха полезни. Смятам да отделя време за създаване на АК на нашите клиенти.

Десислава Петрова
http://remkar-dobrich.com/
Нашата фирма е вносител на резервни части за ремаркета, платформи, камиони и др.


Днешният ден от маратона премина учудващо бързо, въпреки че беше намесена математика.
Смятам, че формулите, които ни се представиха днес, са необходими за всеки бизнес. Важно е да можем да изчислим какъв е ефектът от проведените офлайн и онлайн кампании за привличане на клиенти.

Марина Загорчева
Експерт Маркетинг и Продажби, фирма за дистрибуция на професионална козметика Бог-Ен Агиос Николаос ЕООД


Отлично! Както винаги на ниво!!!
Фунията за превличане на клиенти и маркетинговите изчисления

Цонева
Търговия със заключващи системи


Маратона е първият уебинар в който участвам и определено много неща ми се изясниха и даже вече работят успешно. Хиляди благодарности и на двамата тренери за времето което отделиха и начина по който презентираха цялата информация. На кратко казано почити всичко научено ще бъде приложено на практика, в момента сме в процес на маркетингова кампания за 2015 така че, да, почити всичко е приложимо. Благодаря отново.

Георги П. Чакъров
Верига магазини за дрехи втора употреба Варна - Second Hand Hypermarket
Бултекс ООД - внос, износ и директни продажби


Отлично!
До сега не съм правил аватар на клиентите. Полезно и интересно , ще го използвам задължително. Благодаря!

Венцислав Стефанов
търговия B2C


Отлично! Вълшебната думичка ЗА.

Георги Георгиев
Магазин за търговия на дребно.


Отлично. Всичко е полезно и приложимо.

Михаил Михайлов
Бизнес консултант


И този ден протече много интересно. Единствения проблем беше,че част от групата превърна обучението в чат за свободни разговори и ме разсейваше.
Всичко беше много полезно. Голяма част от тези неща ги знам, друга част съм прилагала, но ми трябваше това вдъхновение. Много, много ми беше полезно всичко казано.

Венета Делчева
Професионално ориентиране и консултиране


Доволна съм. Аватар на клиента ще пробвам със сигурност и ще помисля върху психологията на клиента.

Божана Митева, управител на онлайн магазин за матраци Поспаланче


Хареса ми. Определено за Аватарите е много интересно. И сега виждам, как такива неща ми систематизират и улесняват работата.

Румен Борисов
Стикерите

Интересно беше днес. Психологията в привличането на клиенти - винаги съм мислела, че подхода е важен, но някак по-прегледно беше поднесено - кратко и лаконично. Благодаря!

Ми


Чудесно. За психологията, за аватарите на клиентите.

Росица Четрокова
Козметични услуги.


Формулата за привличане на ЦА, аватара на клиента, как да го използваме, психологията за привличане на клиента, все ключови и много важни моменти за спечелване на реален клиент. Много съм доволна и от двамата лектори.
Да направя аватар на реалните си клиенти.

Павлина Стамболиева
он-лайн магазин за кафе


Отново изключително положително. Благодаря Ви!
За мен почти всичко е ново и полезно. Тази материя все още ми е непозната и далечна.

Стоя
Свободна професия


Все по-интересно ми става, нямаше да фалирам 2 пъти с магазини...ако го знех преди години.
Как да си избера моите клиенти и да не се занимавам с другите, да си губя времето. Как да го направя интелигетно, това е важно за мен - идеите идват паралелно с презентациите.

Анжелина Ненова
Художник и паралелно с това - организатор на събития - обучение за лечебно-възстановителни практики с помощта на лечебни енергии.


Семинара представен от Вас двамата е много полезен и ми е изключително приятно да Ви слушам.
Не е важно каква услуга предлагам. Важното е клентите ми да се чустват важни, когато ми я поискат.

Митко Николаев
Правни услуги


Треньорите ни предоставиха идеи, приложими за всяка бизнес сфера. Идеите са достъпни, като целта им е да привлече и задържи клиентите.
Научих за аватарите, техният начин на изготвяне и използване. Получихме ясни обяснения, но се наблегна повече върху използването им на В2С. Щеше да е добре да научим повече и за използването и съставянето на аватари за В2В пазара.

Марина Загорчева
Експерт Маркетинг и Продажби, фирма за дистрибуция на професионална козметика Бог-Ен Агиос Николаос ЕООД


Добро структуриране на концепциите, добре запомнящо се и достъпно.
Фокусът върху емоцията.

Гергана Тодорова Вълкова
Търговия с кабели и електроматериали


Добре е, че има конкретност и примери.
Посланията към целевите аудитории

Angel
Обучение, организационно консултиране, европроекти


Днес съм исключително доволна както от треньорите, така и от засегнатите теми. За мен беше полезно. Благодаря!
Знаех за аватарите, но не съм ги прилагала на практика. Сега ще направя аватари на клиентите ни и ще се опитам да предложа решение на техния проблем. Освен това ще променя търговските послания за продуктите, като ще наблегна на емоцията, която би накарала хората да купуват.

Гинка Петрова
Ръководя екип от медицински представители във фармацевтична компания.


Отлично!
Научих как да си усъвършенствам аватара за клиента. Напомнихте ми за копирайтинга и на какво да обърна внимание. Благодаря!

Вили
Бизнесът ми е свързан с хранителни добавки и козметика, по-точно представител съм на Green Master и Avon. Уча се да се развивам и в онлайн продажбите. Щастлива съм, че съм схванала основното. Вие ми го представяте подробно и на достъпен език. Благодаря за достъпа и за всичко!


Много добро, оценявам количеството информация, което се опитвате да дадете. Впечатлението ми е, че сте максимално щедри и всеотдайни, особено като се има в предвид ,че семинарът е безплатен
Как да се използва АК

Лили Симеонова
Услуги за моделиране на тяло и лечение на целулит


Като цяло днес по-добре успявам да осмисля информацията, явно свиквам с тази форма на обучение, която се оказа доста приятна за мен. Треньорите, както и вчера, предизвикаха интереса ми.
Понятието АВАТАР е ново за мен и ме накара да се замисля, именно него смятам да използвам.

Ивайло
SKEMO ЕООД - Климатизация и отоплителни система


Супер! Тази вечер ми хареса много. Харесва ми практическата насоченост и многото примери и притчи. Това е начина за по - лесно запомняне..
ЗА... Смяна на посланието....AIDA..

Стефка Стоянова
Верига ателиета за химическо чистене

Пропуснах първия ден, но вторият ден беше за мен много интересен. С много интересни примери двамата треньори привлякоха вниманието ми.
Много приложим инструмент за мен ми се вижда "Пътят на клиента".

Даниела Помакова


Доволен съм! Много се радвам, че научих Пътят на клиента.

Тачев
Търговия


Прекрасно! Получих полезна информация, която ще използвам веднага.
Важността от Аватар на клиента. Посланията и пътя към клиента.

Magdalena
Сделки с недвижими имоти - това е най-общо


Поднасяне на информацията по изключително интересен и лесен за възприемане начин. Начините за определяне, опознаване и стимулиране на клиента.

Таня
Фотография


Много добри и точни примери (поне според) мен дават треньорите Днешната тема ми помогна с това,че ми показа поне на теория как да мога привличам клиенти към моята идея или моя бизнес

Даниел Бонев


Много добре беше. Набраха скорост. Мисля още тази вечер да си нарисувам аватар на клиента. :-)

Мариана Евлогиева
ЕТ ИНТЕРПРЕС
управление на (уеб и не само) проекти, уеб услуги, електронни издания


Днешният уебинар беше много по-конкретен от вчера и с повече примери, което ми хареса. Като човек, изучавал маркетинг, ми прави впечатление, че се придържате към основните маркетингови концепции, като ги представяте практично, нагледно и лесни за възприемане. Това е супер!
1) Все още нямаме пълен аватар на клиентите ни, въпреки че знам колко е важно. Мисля, че след това обучение е крайно време да го направим.
2) Ще проверя отново има ли достатъчно ориентири в сайта ни и в рекламните ни послания ЗА кого се отнасят.
3) Мисля да се снабдя в най-скоро време с препоръчаната книга "Влиянието. Психология на убеждаването" на Робърт Чалдини.

Галина Шекерова
Специалист маркетинг и продажби в счетоводна фирма


Както и първият ден - интересна и добре поднесена информация.
Ще си направя аватари за клиенти ми.Ще си купя и книгата, която препоръчахте.

Даниела Димова
Консултантска фирма за управление на проекти.


Останах впечатлена въпреки, че регулярно се обучавам, но ми стана много интересно, особено за профила на клиента и ЦА (целевата аудитория). И за вълшебната думичка ЗА.

Диана Иванова
Собственик, управител и мениджър на "Генерис Клуб" ЕООД.
http://genericlubbg.com/za-generis/


Много полезно!
Ще използвам наученото за увеличение на продажбите!

Здравко Ботушанов
Магазин на компютърна техника


Бих казала, че впечатлението ми от днешния маратон е отлично. Треньорите са изключителни професионалисти, умеещи да предизвикат интерес и задържат аудиторията.
Новото, което научих е определението за клиентски аватар. В досегашната ми работа съм определяла целевата аудитория доста детайлно, но не съм знаела че съществува такова понятие.
Благодаря за изчерпателната информация!

Ивона Нешева
Маркетинг и реклама, но сега стартирам нова бизнес идея.
Сайта ми е почти готов http://www.detska-zanimalnia.com/
детски арт център, занималня "Цветно вдъхновение"


Имам положително впечатление като цяло. Треньорите се справят добре, като ми харесва използването на практически и реални примери.
Хареса ми идеята за 2-стъпкови продажби. Бих я използвала в бизнеса.

Марина Загорчева
Експерт Маркетинг и Продажби във фирма за дистрибуция на професионална козметика - Бог- Ен Агиос Николаос ЕООД.


Благодаря и на двамата. Началото е обещаващо!
процесите за привличане; студен и топъл клиент ..... слушах внимателно и си записвах
Благодаря!

Magdalena
Сделки с недвижими имоти


Интересно и полезно. Доста интересни неща-за двустъпковияt модел, за отношението към клиента идр.Ще се опитам да приложа част от тях

Росица Четрокова
Козметични услуги


Хареса ми. Била съм на подобни семинари и това, което чух ми е полезно. Треньорите са добри за мен. Благодаря!
За двустепенните продажби, макар че съм чувала това, но не с този термин. Страхотно обяснено!

Мирела Денева Димитрова
художник съм


В началото беше малко скучно, но в крайна сметка беше наистина интересно
Ами даде ми нов поглед над нещата и ме накара да се замисля, как да реагирам.

Румен Борисов
Изработка на стикери и надписи от PVC фолио.
От скоро пуснах онлайн магазин: http://qkistikeri.com/ .


Добре организирано технически и получих доста интересна информация. Ефективен модел за привличане на клиенти.

Даниела Димова
Консултантска фирма за изготвяне и управление на проекти финансиране от Европейските програми.


Изключително добро представяне.
Докосването на клиентите и заключване на сделката.

Митко Николаев
Правни консултации и процесуално представителство.


Браво. Това са добри треньори и са полезни!

Даниел Бонев
Реклама на семинари за личностно развитие и себепознание


Интересно ми беше, полезно за мен е че е свързно с живота, а не е изолирано теоретизиране. Харесва ми това, че схващам логиката на нещата... Ще помисля за двете стъпки, аз съм го правила интуитивно - от презумпцията, че ако започнеш с даване, ще получиш... Проучването на клиентите, които в моя случай са малък процент, е важно за мен - очаквам да получа и информация по този въпрос.

Анжелина Ненова
Художник. Обучение - практически семинари за работа с лечебни енергии, с цел самовъзстановяване на организма, релакс, лечение, профилактика идр.


Интересно ми е. Поздравления!
За сега слушам внимателно и попивам.

Тачев
Лунита ООД
Домашна аптека в България Ви предлага продукти за здраве и красота, за дома и автомобила.

Внос и дистрибуция на уреди за здраве. http://zdrave.gollos.com.ua


Казаха се много интересни неща, които веднага бих използвал. Треньорите умеят да привличат интерес и да го задържат.
Идеята за "затоплянето на клиента" беше нова за мен. Ще я приложа.
Също ще обърна внимание и на идеята за решаването на конкретен потребителски проблем чрез готово решение.

Ивайло
SKEMO - Климатизация и отоплителни системи.

И двамата партньори се представиха на ниво.
Най ми беше интересна цялостната концепция от днешния уебинар и в частност възможността за привиличане на потециални клиенти.

Иво Дилов
„Българска асоциация за юридическа помощ" е запазеното име на фирмата. Оказваме юридическа помощ по правни въпроси.


В първата част имаше по-общи неща, но полезни за структуриране. Примерите бяха интересни.
Двустъпковият модел не ми беше познат. Като чух обяснението, в голяма степен сме го прилагали във фирмата, в която работя. Сега ще го прилагам по-осъзнато.

Галина Шекерова
Специалист маркетинг и продажби в счетоводна фирма


Информацията е много полезна и се представя по достъпен начин и от двамата треньори. Първоначалните стъпки за организирането на рекламата. Ще изслушам всички уебинари и за да мога да преценя какво точно да използвам.

Светла Иванова
Аделита ЕООД, Бургас.
Занимавам се с изработка на машинна бродерия - бродиране на лога, надписи за фирми и индивидуални клиенти.


Треньорите са приятни за общуване. Добре си водят лекцията. Поддържат контакт с участниците в уебинара. Научих нови неща. Прекалено дълго продължи лекцията. Много е интересно, но след дългия работен ден ми дойде дълга през тази част на денонощието.
Започнах да гледам по друг начин на клиентите.

Борис Желязков
Агенция за чистота Свежина. Основната ни дейност е в област Стара Загора, но приемаме клиенти и обекти в цялата страна.


Като цяло беше доста полезна информацията, впечатлението ми е доста добро и за двамата супер сте и се надявам за напред да има повече такива хора като вас които да помагат по някакъв начин на хората които се опитват да правят бизнес в нашата страна. Доста неща научих днес ще се радвам и се надявам да науча още,а от наученото до момента ще използвам доста от нещата които научих надявам се това да ми помогне за напред в бизнеса.

Mihail Popov
Times Translation Company EOOD
Дейността на фирмата е в сферата на превода и легализацията на документи.


Моето мнение накратко - прекрасно. Благодаря!
Доста идеи ми подсказахте за привличане на клиенти. Както от водещите, така и от участниците в чата научих по нещо.

Вили
Бизнесът ми е свързан с хранителни добавки, медицинска, бяла и декоративна козметика.


Много емоционален ден, нямаше как да ми омръзне да слушам, за съжаление стана доста късно и се наложи да изляза от чата. Единственото, което ме разконцентрира, беше именно този чат и непрекъсната комуникация между участниците - понякога се зачитах и губех нишката на информацията.
Определено най - важното, което научих и ще е полезно за моя бизнес, е как да привлека клиентите по нестандартни начини. Моя бизнес е в сферата на услугите и трябва да подхождам по различен начин. Друг проблем е намирането на качествен персонал за работа. Невъзможно е човек да иска да расте в бизнеса, а да върши всичко сам. Но качествени хора се намират и мотивират много трудно.

Елица
Работя и развивам фирмата си в Холандия. Занимавам се в сферата на градинарските услуги. Но имам цели и амбиции да правя още няколко неща, затова информацията е страшно необходима за мен.


Отлично! От онлайн рекламата научих за лендинга, признавам че не бях чувала че така се нарича този подход.

Габриела Апостолова
Разработка на софтуер


Добро загатване на основните точки по проблемите. Свустранно разглеждане на офлайн каналите с предимства и недостатъци.
Ландингс - познато, но сега разбирам каква наистина му е целта :о)

Гергана
Търговия


За мен днешният ден беше най-интересен!
инструмента Landings

Даниела Димова
консултантска фирма


Отлично подбрана и систематизирана информация! WEB възможностите в съвременният бизнес.

Михаил Михайлов
Бизнес Консултант


Днес научих много интересни неща за които не се бях сещал. Очевидни са, но по някакъв начин не съм ги разбрал. Много беше интересно.
Определено ми стана ясно как да си оформя листовката за да не я изхвърлят.

Румен Борисов
онлайн магазин


Беше интересно. Двамата треньори са перфектни. Lending

Стефка Стоянова
Ателиета за химическо чистене


Отлични. Имам сайт. Но получих доста полезни съвети.

Красимир Балабанов
Атракцион. Симулатор на самолет,
www.simulet.net


Като изключим техническия проблем всичко мина на ниво. Отново получихме примери от реалния живот, което е изключително важно. Хареса ми разбивката на офлайн и онлайн канали за привличане на клиенти.
Научих, че за да са ефективни листовките трябва да следват АИДА. Също така научих какво е Landings.

Марина Загорчева
Експерт Маркетинг и Продажби, фирма за дистрибуция на професионална козметика Бог-Ен Агиос Николаос ЕООД


Заинтригувана съм от начина по който могат да се направят работещи рекламни материали.
Имам опит в журналистиката в печатни медии, от преди 10 години. Днес обаче нещата са различни, а и моята работа сега е в друга област, ще използвам онлайн вариантите за реклама на първо време.

Анжелина Ненова
Художник и организатор на обучения за използване на холистични методи за възстановяване и развитие с помощта на лечебни енергии.

Днес съм изключително доволна! Оксана каза много полезни неща за онлайн бизнеса и рекламата.
Лендинг рекламата.

Лиляна Вълчовска
www.Naturalniprodukti.com
продажба на био храни и козметика


Днес най-полезната информация за мен беше за Landing-а.

Румяна
търговия с хранителни стоки


Благодаря! Прекрасни сте!
Правилния подход към рекламата. Ефективната реклама.

Magdalena
Агенция за недвижими имоти


Представянето беше много добро.
Изясних си по-добре на кои канали искам да наблегна и как да го направя по-добре от сега.
Научих за landigs - ще се опитам да ги приложа, но няма да са ми приоритет засега.

Гинка Петрова
Ръководя екип от медицински представители във фармацевтична компания.


Всеки ден все по- отлично впечатление правите. Много приятно поднасяте информацията, лесно за запомняне.
Интересуваше ме повече онлайн привличане на клиенти. Ползвам някои от споменатите стратегии

Вили
Занимавам се с директни продажби на хранителни добавки и козметика.


Много добро и много полезно! Ще използвам наученото от днес в онлайн продажбите!

Здравко Ботушанов
Продажба и сервиз на компютърна техника!
PC Zona Ltd, гр. Велинград


Както и предните дни информацията днес също беше много интересна и полезна за мен.
Стратегиите за привличане на клиенти в интернет.

Анелия и Светлин
Производство на пчелен мед


Още един успешен ден. Много полезно и добре представено. Нови идеи които ще бъдат приложени. Благодаря отново.
Landings, както и недостатъците на Офлайн рекламата ( която практикуваме в момента ), някои неща ми се изясниха и мисля да наблегна повече на Онлайн реклама и PR.

Георги Чакъров
Second Hand Hypermarket - Магазини за дрехи втора употреба във Варна
Бултекс ООД - внос, износ и директни продажби на дрехи втора употреба


Общото представяне на двама треньори е добро, но твърде много теория дават и двамата!
Полезни ми са съветите за интернет рекламата особено в социалните мрежи. Естествено някой нещата от особеностите на онфлайн рекламата също ми бяха полезни. Примерно това как раздавайки флаерчета как да говоря с клиентите си.

Даниел Бонев
Занимавам се разпростняване на рекламно материали за събития на Фондация "Същност". Това организация с нестопанска цел, която оргинизира събития и срещи в сфера на личностно развитие, себепознание и творческа изява.


Отново останах с много добри впечатления. Най-полезна ми бе информацията за оф-лайн рекламата. Както и за използването на фирмените сайтове за различни цели. Вече имам идеи за някои промени в сайта си.

Ирина Станкева
Изработка на мебели по поръчка.
mebelistankev.wordpres.com
facebook.com/mebelistankev


Интересно и много впечетляващо
Цялата система за иценка на ефективността от рекламата

Ангел
Обучение, организационно консултиране, европроекти


Отлично
Научих какви рекламни канали да използвам, и най вече да ги измервам.

Георги Георгиев
търговия на дребно


Добро! Относно рекламата и цената на един клиент

Лиляна Вълчовска
www.NaturalniProdukti.com
онлайн търговия с био храни и козметика


Малко сложна материя, но добре обяснено :) Маржинална стойност на клиент. Ще посмятам явно :)

Венцислав Стефанов


Много интересно...важни анализи и формули! Благодаря!
формулите...явно трябва да поработя в тази насока...

Стефка Стоянова
МЕДИЯ Х - Химическо чистене


Чудесно ми е впечатлението. Много практична и ценна информация.Част от нещата ги знам на теория, но получих стимул да ги приложа и на практика.
Всички неща ми бяха полезни. Последно преди 3 год. в Русия бях на толкова полезно обучение. Вярвам,че ако приложа правилно всички неща,бизнеса ми ще се ускори драстично.
Благодаря ви много!

Венета Делчева
Професионално ориентиране,подбор на персонал и консултиране.

За мен е полезно, интересно, радва ме фактът, че някои неща могат да се изчислят, а не да търсим интуитивни решения.
Как да си направя основата на бджета за намиране на клиенти. И още неща...

Анжелина Ненова
предлагам произведения на изкуството, обучения за холистично възстановяване


Получих ценна информация
Добрите в математиката, не са толкова добри в комуникацията /не стоят вероятно толкова добри в езика/

Митко Николаев
правни консултации


Кратко, ясно и по същество. И в двете си части беше много добре структурирана информацията
Ще прилагам както формулите, така и пътя на клиента

Лили Симеонова
услуги за моделиране на тяло и лечение на целулит


Много приятна част от семинара.
Най-полезно ми е възприемането на продажбата като система, която да се поддържа и развива., както и да се планира своевременно. Не съм възприемал нещата така до момента, така че смятам да го приложа.

Ivailo
СКЕМО ЕООД- Климатизация и отоплителни сиатеми.
www.skemobg.com


Чудесно е. Научавам нови неща,
За рекламата, и как да проследим от къде идват най-много клиенти.

Росица Четрокова
Козметични услуги


И в днешния ден представянето на темите го направихте разбираемо и съдържателно.
Темите са с насоченост към моя бизнес, което в малка степен го знаех, но днес разширихте знанията ми

Magdalena
Агенция за недвижими имоти


Днес маратона беше изключително полезен, независимо, че бе базиран на много теория. Този път имаше наистина много полезни и нови поне за мен неща. Благодаря за добре поднесената и систематизирана информация.
Маржинална ценност на клиента е нещото, което със сигурност ще използвам.

Ивона Нешева


Благодаря ви за информацията с която попълваме празните места в познанията си. Информацията е поднесена абсолютно разбираемо и достъпно. Благодаря, че отделяте от времето си за да ни помогнете при реализацията на нашия бизнес.
Имам практически опит от години, но това с което допълвам /теоретично/ познанията си е важно за бизнеса, който ми предстои да стартирам отново. Това са особено полезни неща, които ще взема непременно под внимание и се надявам вторият опит да е успешен. Още веднъж - благодаря!

Виолета Куюмджиева
Ами сега подготвям повторното си отваряне на магазин за цветя и подаръци, но обмислям да прибавя и още нещо.


Отново на ниво.
Материята обсъждана в този ден ми бе по-непозната и открих пролуки в знанията си, така че ми отвори нови посоки за обучение.

Ирина Станкева
Мебели по поръчка
mebelistankev.wordpres.com
facebook.com/mebelistankev


Добро систематизиране на екипа за взимане на решение за покупка на B2B пазара.
Все пак има и доза емоционалност при професионалното пазаруване ;)

Гергана Вълкова
Търговия


Чудесно беше представянето, както през всички дни на маратона.
Благодаря Ви и на двамата.
Всичко беше полезно,особено в моя бизнес-услуги.

Венета Делчева
Професионално ориентиране,подбор на персонал и консултиране.


Беше ми много полезно, ще продължа да следя и занапред материалите и тренингите.
Ще се опитам басейна ми да е достатъчно пълен ;)

Ирина Станкева
Мебели по поръчка


Благодаря Ви, че Ви има!

Светла Иванова

За мен този маратон беше изключително полезен. Много съм доволна и от двамата треньори. Невероятни са! Благодаря ви! Всъщност оказа се, че повечето от представените теми са ми познати. По-скоро сега ще мога да систематизирам информацията за моите клиенти и надявам се, да започна да я използвам правилно.

Гинка Петрова
Ръководител на екип от медицински представители


Въпреки проблемите с интернет връзката, двамата треньори успяха да създадат приятелска и спокойна атмосфера. Онлайн маратонът беше интересно и полезно за мен занимание.
Научих много нови неща. Научих и, че трябва да погледна намеренията си по различен и нестардантен начин.

Христина Кожухарова Мулти Комерс 55 ЕООД
Внос и търговия на детски играчки
www.groznotopate.com


Отлични във всяко отношение! Треньори -професионалисти.

Вили
Директни продажби на хранителни добавки и козметика.


Чудесна идея!Треньорите са на изключително ниво и имат дарбата да задържат фокусирано вниманието на аудиторията... Благодаря!
Много неща и сега ще ги проверя в практиката как работят при мен...

Стефка Стоянова
Химическо чистене


Благодаря ви за отделеното време и за ценната информация! Бъдете все така креативни и успешни! Всичко беше интересни и полезно!

П Гоцева
www.centersvetinaum.com


Чудесно!
За личните препоръки, партньорството и всичко останало Аз съм в сферата на услугите и те са важни.Точно това ще приложа.

Росица Четрокова
Козметични услуги


БЛАГОДАРЯ за маратона, прекрасно представена и много полезна информация! Идеи за привличане на клиенти. Работа с клиента.

Magdalena
Агенция за недвижими имоти.


Прекрасни треньори, информацията беше поднесена ясно и конкретно, по-най разбираемия начин

Таня
Фотография

 

Коментари

Ние (Оксана и Даниил) сме получили много въпроси за този тренинг. Отговаряме ви на тези от въпросите, които се срещат най-често. Ако имате други въпроси, моля, пишете ги в коментарите - ние с удоволствие ще ви отговорим.

1. Къде точно ще се провежда тренинга?
- Първите два блока ще се провеждат онлайн, а VIP блок - на живо в зала в София.

2. Има ли смисъл да участвам, ако съм много зает и може би няма да успея да присъствам всеки ден на уебинарите?
- След всеки ден на тренинга ще имате запис на уебинара и всички допълнителни материали, задания и работна тетрадка. Ще можете да видите записа на уебинара на другия ден, когато ви е удобно. Записът ще бъде достъпен за вас и след тренинга.

3. Мога ли да платя само първият блок, а после, ако реша, да доплатя за другите блокове?
- Да.

4. Колко ще продължат уебинарите?

Уебинарите от Блок 1 и Блок 2 ще продължат около 2 часа всяка вечер от 20,00 ч. Продължителността им зависи от това, колко въпроси ще имате.

VIP блок ще продължи около 5-6 часа. Той ще се провежда на живо в зала в София. Там ще работим персонално с всеки участник и ще разгледаме бизнесите на всички присъстващи. Максимален брой места за VIP блока е 10.
Участниците във VIP блока могат да вземат със себе си още 1-2 души (безплатно), които пряко участват в техния бизнес (директори, управители, ръководители на отдели или направления, другите собственици на бизнес).

Добави коментар

Plain text

 • Не са разрешени HTML тагове.
 • Адресите на уеб-страници и имейл-адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
 • Редовете и параграфите се оформят автоматично.
CAPTCHA
Например: 59+8
Проверка за спам