Бизнес Еталон

Тренингова програма

 

Генератор на продажби

Вечен източник на печалба за вашия бизнес

 

 

 

За кого е този тренинг?

Познати ли са Ви следните проблеми?

- Повечето клиенти купуват само от най-евтиното

- Опитвате се да предлагате допълнителни продукти или услуги, но никой не купува

- Сумата на средната покупка е малка и намалява все повече

- Служителите ви изобщо не се стараят да продават повече

- Каквото и да правите, оборота и печалбата на вашият бизнес не се увеличават

Ако сте познали поне един от горните проблеми - този тренинг е за Вас.

А Вие сте - собственик или управител на малък или среден бизнес, който иска да изгради наистина ефективна и работеща система за продажби.

Писнало Ви е от непрекъснатите напъни и геройства и вече искате да имате стабилно работеща система, която да дава предвидими и планирани резултати и да не зависи от някакви хора във вашата фирма, от непредвидими ситуации или клиенти.

Вие искате да бъдете сигурни, че ще правите добри продажби днес, утре и в други ден.

На този тренинг ние ще ви помогнем да изградите стабилна основа за работещата система за продажбите вав вашият бизнес.

Програма на тренинга
1 Блок - 6 дни

Ден 1. Основа на всичките бизнес системи - замерване и мониторинг на ключовите бизнес показатели. Кои са те - нашите купувачи. Ефективно структуриране на асортимента - какво и защо продаваме. Основа на системата за продажбите - продаваме не продукти, а решение на проблеми. Как да направим гарантирана продажба - основните стъпки на всяка продажба. И др.

Ден 2. Как точно да продаваме, за да покачим вероятността на покупката. Акции за стимулиране на продажбите. Видове продажби - по-скъп продукт или услуга, съпътстващи продукти, по-евтин продукт с по-голяма печалба, по-голям брой продукти, комплекти. И др.

Ден 3. Определяне на привлекателни за купувачите цени. Ценова политика. Ефективно ценообразуване. Работа с възражения на клиенти - как да накараме нашите клиенти да купуват, дори и да имат възражения. И др.

Ден 4. Персоналът който продава. Наемане, обучение, мотивация и контрол на търговския персонал. Как да накараме нашият персонал да има стимули да ни прави по-голяма печалба. И др.

Ден 5. Покачваме ефективност на продажбите. Скриптове на продажбите. Намаляваме вероятността на грешките на търговския персонал. Регламенти за персонала. И др.

Ден 6. Книга на продажбите. Мястото на собственика в бизнеса. Цялостна система за продажбите. И др.

2 Блок - 4 дни

Специфика на продажбите на B2B пазара (на едро, за корпоративни клиенти).

Специфика на продажбите в ритейла (продажби на дребно).

Специфика на продажбите в интернет.

Специфика на продажбите на услуги.

Блок PLATINUM - 2 месечна коучинг програма

Няма да останете насаме с тренинга и всичките задания за самостоятелна работа, които ще имате. Коучинг програмата включва пълната подкрепа на двамата бизнес треньори за успешното преминаване на тренинга.

В рамките на 2 месеца ще имате възможност един път на седмицата да се чувате по скайпа с някой от треньорите, да задавате своите въпроси и да получите насоки за прилагането на конкретните техники от тренинга точно във вашият бизнес. Всяка коучинг сесия продължава в рамките от 45 до 60 минути.

В този блок на тренинга можем да включим само 3 участника на месец.

Кои сме ние?

В този онлайн тренинг ние ще споделим с вас своят дългогодишен уникален опит в изграждането на успешни системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

И двамата сме "играещи треньори" - прилагаме успешните методики на практика в своят бизнес и в бизнеса на своите клиенти. Подкрепяме практическия начин на действие и го предпочитаме пред предаването на абстрактни теоретични знания.

Oksana Lalova

Оксана Лалова

Бизнес консултант, коуч. Експерт в изграждането на системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

Собственик и ръководител на консултантска фирма "Евро Адвайзър" ЕООД. Ръководител и автор в интернет проекти "Планета Бизнес" и "Портал Кариерист".

 • Десетки проведени обучения и консултации в държавни организации и частни фирми.
 • Над 10 години опит в пазарния анализ и прогнозиране. Над 10 години опит в PR.
 • Автор на ред методики за пазарен анализ, увеличаване на продажбите и маркетингови системи.
 • 5 години опит в изграждането на успешни системи за продажби и привличане на клиенти в малък и среден бизнес.

Даниил Дукат

Даниил Дукат

Бизнес консултант, коуч. Собственик и управител на консултанска фирма „Дукат Консулт“ ЕООД.

 • Съдружник в други фирми, където отговаря за изграждането и оптимизирането на бизнес системите за продажби и привличане на клиенти
 • Консултант, коуч в областта на увеличаване на продажбите и привличане на клиенти за малък и среден бизнес, автор на тренинги, курсове и семинари
 • Автор на статии в Банкер, Твоят Бизнес, Регал и други
 • Фен на практичните знания и умения

Няколко отзива след нашите тренинги

 

Благодаря ви, съветите ви ми бяха много полезни! В Машина за клиенти мислех, че съм научила много, но през последните дни осъзнах колко още има за учене.

Поднасяте информацията по лесно достъпен и смилаем начин и ви желая още повече клиенти за напред!

Таня Матева
Фотограф на свободна практика.

 

Благодаря Ви много! Всичко което ни показахте ни научихте ще ни е от голяма полза. Не съм участвал досега в по-добър тренинг. От Вас научих повече, отколкото от всички прочетени книги досега.

Благодаря Ви още веднъж и успех в личния Ви бизнес! Успех и на всички участници в тренинга!

Ивайло Евтимов
Собственик на "МиМ Трейд 12" гр. Варна. Дистрибутор на консумативи за автомобили - масла, греси, над 7 вида антифриз. Автосервизно обслужване.

 

Искам да благодаря на Оксана и Даниил. С това обучение се поставят широки и стабилни основи за един успешен бизнес.

Съветите са практически и са базирани на реален опит. Прави се неусетно психологически анализ на всички участници в бизнеса и продажбите. Осмисленото прилагане на наученото води до контролирано израстване. Остава да сме фокусирани и постоянни.

Тодор Кичуков
Консултации и изготвяне на цялостни решения в областта на Data Warehouse and Business Intelligence.

 

Уважаеми Оксана и Даниил, благодаря ви много за тренинга. За мен е изключително полезен, защото ми помага да погледна по различен начин на моя бизнес, да променя и систематизирам по-добре работата си по привличане и удовлетворяване на клиентите и ми даде много нови идеи и примери как да ги приложа.

 Хубаво е че ви има, Оксана и Даниил. Вие ни помагате да поставим бизнеса си на солидни основи, давате ни практични и работещи принципи за да го изградим по най-добрия начин, така че да ни носи максимални печалби и удовлетворение. Благодаря Ви!

Янко Георгиев
Собственик на "Стил калор ЕООД" гр.Благоевград. Строителна компания, която се занимава с проектиране, изграждане и поддържане на газови, отопителни и соларни системи, ВиК и Ел. инсталации.

 

Благодаря много за това, което предоставихте като информация! Лично аз се нуждаех от система за привличане на клиенти и съм много доволен, че получих такава.

Много ми допада формата на обучение, както и интересните задачи, които поставихте. С предишния си начин на мислене не бих ги осмислил, нито пък приложил. Задачите ми оказха влияние, промениха подхода ми и ме накараха да се задълбоча, което ми беше необходимо.

Ивайло Добрев
Собственик на "СКЕМО ЕООД". Климатична и отоплителна техника - продажба, доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на качествена климатична техника и изграждане на отплителни инсталации с термопомпи и слънчеви колектори.

 

Независимо дали е стартиращ или действащ бизнеса, тренинга може да помогне за изграждането или доизграждането на една добра и стабилна основа на системата за привличане на клиенти и да даде отговор на доста въпроси, които собственика може да е пропуснал да си зададе. Неща, от които всеки бизнес има нужда.

Борис Бачев
Финансов консултант. Иновативни начини за инвестиране и спестяване на пари, достъпен за хора от средната класа.

Не зная как точно мога да формулирам това, което получих от Оксана и Даниил за изминалата седмица…. Като малко предистория искам да спомена, че за 5 години, в които развивам фирмата си, никога и по никакъв начин не съм правила съзнателно всички тези неща, които разгледахме на уебинара до момента. До сега бях действала някак интуитивно – реклама, клиенти, връзки и контакти, конкуренция, ценообразуване…без никакви познания. Нещата си „тръгнаха като по вода“, без изобщо да обмислям всичко това, още от първия месец, от както реших да се захвана с такава дейност. Никой не ми е помагал, нямам познати или колеги, които да са запознати с маркетинга и рекламата, за да ме напътстват по пътя ми. Всички тук работят на принципа, на който и аз бях- налучкване на верния път, а при грешка - смяна на посоката и отново налучкване.

Никога не съм си давала сметка колко ми струва един клиент, колко действително печеля от него….Клиентите ми са много, не съм правила аватари и оффери никога, защото не се е налагало а и дори не съм знаела, че съществува подобно нещо….

И въпреки всичко, мога да си призная, че винаги нещо и някъде в организацията и планирането на дейността ми някъде куца. Имах нужда от това, някой да види и да ми каже къде съм!? Уж нещата вървяха, а печалбата бе минимална – клиенти много, а всъщност стоях на едно място.

Започнах да търся хора с познания, но в чужда страна е невероятно трудно и невъзможно скъпо, а и чуждия език винаги е някаква бариера. Насочих се към българските специалисти, макар да бях убедена, че аз работя при условия за правене на бизнес, коренно различни от тези, които са в България. Четох много – книги, в интернет. Член съм на доста сайтове, следя къде и какво се дава като информация….но до този момент нямах никакъв напредък в това, което исках да получа.

Докато не попаднах на Планета Бизнес и съобщението за безплатния „Машина за клиенти“ уебинар. И така, след като не губех нищо, реших да опитам. Сега наистина мога да твърдя, че се е налагало точно това– професионалисти да ми покажат посоката – кое е правилно и кое е грешно. Всички примери, упражнения, бонуси и информация ще ми бъдат безкрайно ценни и необходими, за да мога да вървя напред в бизнеса и да се опитам да бъда достоен конкурент на местните фирми, но по правилния начин! Погледнах на неща, които до сега смятах за незначителни и ненужни като на нещо, в което се крие успеха, а за него няма разлика къде се намираш, стига да знаеш какво правиш и как да го направиш.

Блгодаря ви, Оксана и Даниил за цялото отделено от вас време, за търпението, с което отговаряте на всички наши въпроси, за знанията и опита, за примерите от практиката ви, които споделяте с нас!

И всичко това стана възможно на съвсем нормални цени. Това е голям стимул за хора като мен, които искат да постигнат повече и да се чувстват удовлетворени от това, което правят.

Мисля, че след приключване на двете седмици, в които имам удоволствието да бъда с вас, ще бъда много по-уверена по пътя, по който съм тръгнала и искам да продължа!

Елица Кръстева
Собственик на "Hovena" Nederland, Hoveniersbedrijf. Градинарска фирма с 5 годишен опит на територията на Холандия. Ние предлагаме целогодишна грижа за Вашата градина – проектиране, изграждане, реиновация, цялостна сезонна поддръжка на частни и фирмени градини, паркове и междублокови пространства.

Скъпи колеги и треньори, Оксана ни помоли да дадем обратна връзка за впечатленията си от тренинга до момента.

За мен това е повече от обратна връзка , за мен е лично и ако го прочетете до край, ще разберете защо. Обръщам се най-вече към колегите си, за да споделя не толкова впечатления, а опит .

Всичко, за което говорим последните дни – събиране база данни на клиенти, използването и, измерване ефективността на канали , измерване ефективността на ключови думи, стойността на всеки нов клиент, МС на всеки редовен клиент, експерименти със знайни и незнайни канали и носители, включително и такива, каквито никой не е правил още - това съм го правила.

Статистиката, ежедневното попълване на всякакви таблици –това е много полезно. Аз отчитам дори такива неща колко ми струва едно работно място на минута- т.е., ако мястото не е заето от клиент, аз всяка минута губех по 0.50-0.75 лв, в зависимост от департмента ....представете си как на всяка минута изхвърляте по 50 стотинки през вратата. А сега го умножете по броя на работните места. Това боли.

Всичко, което казват треньорите за попълването на таблици и изчисления е много важно и наистина страшно улеснява и ежедневната оперативна работа, и стратегическото планиране. Но това е без значение , ако не са направени правилно първите стъпки , през които ни преведоха , а именно, ако няма ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА.

МОЯТА ПРЕПОРЪКА КЪМ КОЛЕГИТЕ: НЕ ПРЕДПОЛАГАЙТЕ!

„Предполагам„ - това е най-скъпата дума която някога съм научила и за този урок съм похарчила шестцифрена сума в реални BGN.

Това, което получаваме като ноу хау в този тренинг, заедно със съпътстващите помощни материали – изключително полезно и много улеснява целия процес. Самата аз съм правила лично всичките си протоколи за работа, процедури, алгоритми, скриптове , таблици и форми и знам какво време и труд коства това , особено за човек като мен, който не обича проучване, статистика и математика.

ЗА СЕБЕ СИ - ще ми се това да се беше случило преди 3-4 години. Ако тогава някой ми беше предложил такъв практически тренинг, за който съм платила по-малко от 500 лева, представете си какво можех да направя със шестцифрена сума за инвестиране, целия си къртовски труд и лични качества + отлично обучени практикуващи терапевти.

Моята оценка за тренинга е много висока , именно защото я гледам и оценявам през очите на опита, и то много скъп опит.

Лили Симеонова
Партньор-собственик на марка "Body Maker Expert". Салон за специализирани услуги за комплексно ремоделиране на тялото - комбинирани процедури за ударно отслабване и корекция на проблемни зони, стягане и оформяне на мускулатурата с EMS фитнес тренировки с личен треньор.

 
  STANDART PLUS PLATINUM

Ключови бизнес показатели. Структуриране на асортимента. Стъпки на продажбата. и др.

Акции за стимулиране на продажбите. Съпътстващи продукти и услуги. Комплекти. и др.

Ефективно ценообразуване. Работа с възражения. и др.

Наемане, обучение, мотивация и контрол на търговския персонал. и др.

Скриптове на продажбите. Регламенти за персонала. и др.

Книга на продажбите. Мястото на собственика в бизнеса. Цялостна система за продажбите. и др.

Специфика на продажбите на B2B пазара.

Специфика на продажбите в ритейла.

Специфика на продажбите в интернет.

Специфика на продажбите на услуги.

VIP Блок. 2-месечния личен коучинг от двамата треньори.

Бонус. Машина за продажби Standart.

 

STANDART

260 лв.

PLUS

340 лв.

PLATINUM

1500 лв.

 

Гаранции

Ние даваме 100% гаранция за този тренинг!

Ако в рамките на един месец след покупката вие сметнете, че нашите методики не ви вършат работа, ние ще ви върнем парите.

Но, за съжаление, в този случай ние няма да можем повече да ви продадем нито един от нашите продукти - за да не отнемаме ценното ни време взаимно.

Как ще получа достъп до записите на тренинга?

След като извършите плащането, ще ви бъде открит достъпа до всичките записи, които се намират в затворената част на сайта Планета Бизнес.

Достъпа до видео ще имате в рамките на следващите 6 месеца. Ще можете по всяко време да влизате в сайта и да гледате записите на дните на онлайн маратона.

Аудио записите и бонусите ще бъдат достъпни за изтегляне веднага след като ще получите достъп до Генератор на продажби.

Не трябва да притежавате никакви специални умения за работа в интернет, за да гледате и слушате уебинарите. Подробни инструкции ще ви изпратим на електронна поща. Ако все пак ще ви останат някакви технически въпроси, по всяко време ще можете да пишите в техническата поддръжка на сайта - ние със сигурност ще ви помогнем.

Добави коментар

Plain text

 • Не са разрешени HTML тагове.
 • Адресите на уеб-страници и имейл-адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
 • Редовете и параграфите се оформят автоматично.
CAPTCHA
Например: 59+8
Проверка за спам