От karierist 14574

101 видове бизнес с големи печалби, които можете да започнете в интернет с малко или без пари 101 High Profit Businesses You Can Start Online With Little or NO Money by Terry DeanАко някога сте искали да имате собствен доходен бизнес, който има ниски експлоатационни разходи, но не сте разбрали как можете да го започнете на празно място, тогава тази книга е за Вас. Ние сме измислили 101 най-добри идеи за интернет бизнес, модели, подсказки и предложения и сме ги събрали заедно. Прегледайте тази книга, изучете я и изберете вид печеливш бизнес, който бихте могли да направите в мрежата.

Този продукт не е само за начинаещи. Ние също включваме идеи, които можете да използвате, дори когато вече имате успешен бизнес или web сайт. Смятаме да включим модели за печелене на пари, които можете да използвате, за да се обучавате. Всеки притежател на сайт трябва да намери множество начини за печалба в своя бизнес.

Използвайте идеите, които ще намерите тук, за да създадете пълноводни потоци от доходи от всеки Ваш сайт, който притежавате или с който сте свързани. Навсякъде в този курс сме сложили златни мини за интернет-печалба и информация, която ще работи във всеки един бизнес. В това ще се уверите, дори преглеждайки по диагонал и съсредоточавайки се само върху този вид бизнес, който Ви се струва интересен.

Някоя от идеите, дори само в тази глава, може да бъде ключът за удвояването или утрояването на печалбата от Вашия бизнес.

Автор на книгата: Терри Дин (Terry Dean)

Авторски права на превода: Портал Кариерист

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.