Разменете своя опит срещу PR в Планета Бизнес

Уважаеми колега!

Имаме интересно предложение за вас, ако сте експерт в областите, интересни и важни за предприемачите - маркетинг, продажби, финанси, счетоводство, бизнес планиране, развитие на бизнес, юридически въпроси, човешките ресурси и др. Или имате личен опит като собственик или ръководител на успешен бизнес.

Предлагаме ви справедлива размяна: вие споделяте с нашите читатели своят професионален опит (чрез статии, уебинари или друго), а ние ви осигуряваме безплатно популяризиране пред активна аудитория на настоящи и бъдещи предприемачи.

Какво може да ви даде Планета Бизнес?
 • За вас ще разберат вашите потенциални клиенти

Това са над 45000 души всеки месец, които посещават Планета Бизнес. Те активно се интересуват от развитието на собствен бизнес или планират да започнат такъв в близкото време.

Също така, ние имаме страница във Facebook, която непрекъснато расте и към момента имами 3600 последователи.

Анонс на всичките ни статии, сред които може да има и вашата, получават на имейл над 3000 абонати за нашия Дайджест.

Сред всички тези хора има и вашите потенциални клиенти и партньори. А за някои от вас и (потенциални) работодатели.

 • Вие ще покачите своето реноме като професионалист в своята област

И по този начин ще ставате по-привлекателни в очите на своите клиенти и работодатели. Защо? Защото няма по-добър начин да се утвърдите като експерт в някаква област, от това да имате професионални публикации.

 • Вие ще печелите повече

Защото ще получите допълнителен поток от потенциални клиенти, които ще преминават към вашия сайт или страница в социалната мрежа от линковете в авторската ви визитка във всеки ваш авторски материал. А хората, които вече са се уверили във вашия професионализъм, по-често правят покупки.

Работите наемна работа? Професионалистът, когото познават като такъв чрез специализираните проекти в интернет, със сигурност заслужава по-голяма заплата.

 • Вие можете да получите допълнителен източник на доход

Ние сме отворени за сътрудничество с професионалистите в различните области. Ако сте професионалист в своята област и сте готови да споделяте своят опит за пари, ние сме готови да разгледаме възможностите за съвместни проекти с вас.

 

Как можете да публикувате своята статия в Планета Бизнес?

Просто ни я изпратете на имейл planeta ( @ ) planetabiznes.com с тема "Статия за Планета Бизнес". В писмото посочете своето име, кратко описание на своята експертност, линк към вашия сайт и страница в социалната мрежа и вашето фото (тези данни ще бъдат публикувани във вашата "авторска визитка"). Ако вече имате регистрация в Планета Бизнес, посочете ни вашия ник, за да можем да актуализираме вашият профил като авторски.

След като получим вашето писмо, ние ще разгледаме вашата статия и в рамките на няколко дни задължително ще ви отговорим - подходяща ли е статията за публикуване в Планета Бизнес. Ако е подходяща, ще уточним, кога тя ще бъде публикувана.

Изисквания към статия за публикуване в Планета Бизнес

 1. Вие трябва да сте автор на текста. Вие ще бъдете посочени като автор на статията. Вие предавате на нас само уникалното право да публикуваме вашият текст в интернет.
 2. Статията не трябва да бъде публикувана никъде в интернет - нито преди да ни я изпратите, нито след като тя вече е публикувана в Планета Бизнес, нито в момента, докато я разглежда нашата редакция.
 3. Темата на статията трябва да бъде интересна за посетителите на нашия сайт - развитие на бизнес, маркетинг, продажби, както и специализираните теми - финанси, счетоводство, юридически въпроси и т.н.
 4. Статията не трябва да съдържа линкове към други сайтове. Изключението са статиите, които представляват подборка от някакви ресурси в интернет, които помагат решаването на някаква конкретна задача (Например, "10 сайта, където можете да намерите качествени безплатни снимки за вашият сайт или блог").
 5. Статията не трябва да има вид на рекламна, т.е. в нея нищо не трябва да се продава или да се рекламира пряко вашият бизнес. Предпочитаните от нашите читатели статии имат експертен вид, т.е. помагат решаването на някакви конкретни бизнес задачи или проблеми. След прочитане на експертна статия, повечето читатели се интересуват от автора и преминават да видят негов сайт и страница в социалната мрежа. Не са рядки и случаите, когато читателя преминава в "Кабинета" на автора в нашия сайт и от там му изпраща имейл.
 6. По преценка на редакцията, ние можем да променим заглавие на вашата статия за да го направим по-привлекателно за нашите читатели и/или да внесем леки редакции в текста, например, да променим параграфите, да добавим подзаглавие или да поправим правописни грешки.
 7. Размерът на статията зависи от въпроса, който разглеждате. Ако преценим, че вашата статия е прекалено голяма, ще ви предложим да я разделим на няколко статии. Ако вашата статия е прекалено малка, ще ви предложим да я допълнете.
 8. Можете да ни изпратите своите илюстрации към статията. Изискването към тях е стриктно да спазвате авторските права на изображенията. Ако не сте сигурни, оставете ние да изберем подходящи изображения към вашия материал.
 9. Ние не плащаме на вас за публикация на вашата експертна статия. Вие, на своя ред, не ни плащате за това, че популяризираме вашата експертна статия пред посетителите на Планета Бизнес, регистрираните в нашата страница във Фейсбук и абонатите на нашия имел Дайджест.

Тук можете да видите някои от нашите автори и експерти, които вече са публикували своите статии и идеи за бизнес при нас.

Ако спешно ви трябват нови клиенти и не сте готови да чакате докато те сами ще ви намерят след като прочетат вашата статия, ние можем да ви предложем да ви помогнем да намерите клиенти. Подробностите са тук >>

 

Как можете да сътрудничате с Планета Бизнес като експерт?

Ние сме заинтересувани в сътрудничество с експерти в различни области на бизнес, в това число и участие в общи проекти. Ако сте заинтересувани в по-активно сътрудничество с Планета Бизнес като есперт, моля, попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с вас в рамките на няколко дни.


Вашите експертни данни:

По какъв начин бихте искали да представяме вашата експертност в Планета Бизнес?
Посочете своето име и фамилия.
Посочете своят сайт (или сайт на вашата фирма), ако имате такъв.