Имате добра идея за бизнес? Тук е мястото да я споделите!

Можете да изпратите всякаква идея за собствен бизнес. Добре е тя да бъде описана подробно. В текста можете да посочите една-две препратки към други сайтове, но само ако те са необходими като източник на допълнителна информация по смисъла на текста.

Всяка изпратена идея първо се разглежда от редактора на Планета Бизнес. Ако идеята има притеснително съдържание от морално естество или носи явен рекламен характер или по друг начин не отговаря на Общите Условията на Планета Бизнес, тя няма да бъде публикувана. Одобрените идеи се публикуват в най-кратки срокове и стават достъпни за четене и коментар от посетителите на сайта.

Молим да спазвате авторските права на изпратената от Вас идея, както и на придружаващите я изображения (ако ще добавите такива).

Пожелаваме Ви приятно творчество!

 

 

Забележка за собствениците на бизнес: Ако имате бизнес, който произвежда оборудване или предлага технологии за малък бизнес, можете да опишете идея за бизнес, реализирането на която изисква използването на вашият или подобен продукт. Идеята ще бъде публикувана безплатно, ако посочите освен своята фирма като производител/вносител/търговец на необходимото за стартиране на бизнес оборудване или технология и друга/други фирми с подобна дейност.

Втората възможност за популяризирането на вашият бизнес е да използвате възможностите на платените публикации в Планета Бизнес »