бизнес сайт: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Активни стратегии за привличане на клиенти от интернет

Активни стратегии за онлайн привличане на клиенти

Активните действия в маркетинга изискват непрекъснато внимание от ваша страна, но по-често дават бързи резултати. Откъс от книга "Машина за клиенти". чети още »
Как да унищожите своя сайт в 13 лесни стъпки

Как да унищожите своя сайт в 13 лесни стъпки

Има хиляди дребни грешки, които можем да допуснем в отношението към сайта си. Повечето от тях са дребни и незначителни. Големите проблеми не идват с малките издънки, те се случват, когато от многото си знание правим големи поразии. чети още »
Успешна електронна търговия

11 съвета за успех в електронната търговия

Абсолютно всеки човек със средни познания в работата с интернет, лесно може да започне някакъв бизнес свързан с електронна търговия. Но за да имате наистина успешен онлайн бизнес, освен горепосочените действия трябва да направите много, много повече. С нашите 11 съвета за успешната онлайн търговия искаме да ви подсетим за неща, които не бива да изпускате: чети още »
Как да започнете да печелите от своя сайт или блог?

Как да започнете да печелите от своя сайт или блог?

Мислите да направите собствен сайт или блог и да печелите от него? Или вече имате такъв и мечтаете безсънните ви нощи и часове прекарани пред монитора най-накрая да ви носят някаква печалба? Да разгледаме 12 начина да спечелите от своя сайт или блог (как да монетизирате сайт или блог). чети още »
Влияние на цвета на сайта

Изследванията на Оксфорд: Влияние на цветовете на сайта и рекламата върху посетителите - 2 част

Сега ще разгледаме конкретните примери на основните цветове на сайтове и на рекламата в тези сайтове и ще видим, защо в някои случаи съчетанието е много успешно от гледна точка на маркетинга, а в някои случаи – не. чети още »
Влияние на цвета на сайта

Изследванията на Оксфорд: Влияние на цветовете на сайта и рекламата върху посетителите – 1 част

Влиянието на цветовете върху психиката на хората се изучава отдавна. С навлизането на интернет в живота ни, изследванията все повече внимание отделят на тази област на психологията по отношение към ползвателите на интернет. Ще разгледаме, какви резултати са получили психолозите в Оксфорд. чети още »
ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОХОД ОТ ПЛАТЕНИ САЙТОВЕ

Бизнеси от 91 до 100: ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОХОД ОТ ПЛАТЕНИ САЙТОВЕ

Не е зле да имаш доход от 1000$, 5000$, 10000$ или повече всеки месец, като да го получаваш непрекъснато, всеки месец и без да продаваш някакви стоки или услуги? Не се притеснявайте, аз нямам предвид мрежовият маркетинг. чети още »
СЪЗДАВАНЕ НА СОБСТВЕН ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Бизнеси от 81 до 90: СЪЗДАВАНЕ НА СОБСТВЕН ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Позволете ми да Ви покажа, какви точно стъпки правя аз, за да правя пари в интернет. Смея да предположа, че тази книга, може би, ще се окаже най-важната от всички, които сте чели за създаването на собствен бизнес в интернет. чети още »