Касова зона. Как значително да покачите допълнителни продажби в магазина.
Тип: Онлайн семинар (уебинар) в запис

Продължителност: 60 мин.

Достъп: PREMIUM

Как чрез касовата зона значително да покачите допълнителни продажби във вашия магазин? Без да отделяте бюджет за това.

В продажбите има тактики, които дават много добър резултат и в същото време могат да бъдат приложени сравнително лесно. Една от тези "вълшебни" тактики е работа с касовата зона на магазина. Най-хубавото е, че на вас няма да ви се налага да отделяте допълнителен бюджет, много време или усилия, за да подредите касовата си зона по начин, стимулиращ вашите клиенти да правят допълнителни покупки. Просто трябва да спазвате определени правила, които ще ви дават гарантирано добър резултат.

В този семинар ще ви разкажем как на практика да превърнете касовата си зона в източник на много допълнителни продажби.

За кого е този семинар?

За собственици и ръководители в областта на ритейла (търговия на дребно), за ръководители и специалисти в направление "Продажби", които търсят възможности без допълнителен бюджет да стимулират своите клиенти да правят повече допълнителни покупки в магазина.

Какво ще научите по време на семинара?
  • Защо касовата зона може да се смята за "Златното място" в магазина и как там могат да се правят много допълнителни продажби.
  • Как лесно да стимулирате своите клиенти да правят допълнителни покупки в касовата зона, без да ви се налага да им предлагате нещо.
  • С какъв размер и други характеристики трябва да бъдат продукти в касовата зона, за да стимулират клиента да ги купи.
  • Какви видове продукти задължително трябва да имате в касовата зона. Защо всеки от тях с голяма вероятност може да бъде купен от клиента.
  • Какво трябва да има в касовата зона в голям магазин и в малък магазин.
  • Как правилно да предлагате продукти в касовата зона, за да стимулирате клиента да ги купи.
  • Какво можете да направите още сега и без да отделяте някакъв допълнителен бъджет, за да покачите допълнителни покупки във вашия магазин.
  • Помощен материал - Касова зона в ритейла - източник на допълнителни продажби.PDF, който можете да изтеглите след закупуване на продукта.

Експерт по систематизацията на маркетинг и продажби. Помага на предприемачите да вкарат ред в своя бизнес.

29

Сподели с приятели