целеполагане: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Успешен мениджмънт на екипа на фирмата

10 неща, които успешните бизнесмени казват на екипа си всяка седмица

Мениджмънт на собствена фирма: Как да накарате екипа си да работи сплотено за общите цели на фирмата? Най-успешният предприемач в света в областта на ритейл бизнеса (търговия на дребно) изгради перфектна работа на своите сътрудници само с една среща на седмица. чети още »
Лична продуктивност

25 часа в денонощието или как да спестявате своето време с техниките на Дан Кеннеди?

Г-н Кеннеди предупреждава: „Това не е обичаен тайм мениджмънт за офисен работник или за човек, който има само един бизнес. Тази книга е написана специално за тези, които са „на всяка манджа меродия” - за изобретателни и дейни предприемачи, които никак не могат да се справят с желанието да качат на главата си още повече грижи”. чети още »
Семеен бизнес

Имате семеен бизнес? Как да работите със своите роднини и да оставате успешни

Не е лесно да се регулират работните отношения в семейството, което работи заедно. Как да направите така, че бизнесът ви да не пречи на личните отношения, а семейството да не се намесва в бизнеса? чети още »
Целеполагане за сътрудници

7 начина вашите сътрудници да имат цели в работата си, максимално полезни за вашия бизнес

Сътрудниците имат голямо влияние върху успеха на практически всеки бизнес. Ако те вършат своята работа перфектно, бизнесът процъфтява. И обратното, ако сътрудниците работят зле, бизнесът потъва. Вие знаете ли какви цели в работата си имат вашите служители и дали те помагат за успеха на вашата фирма? Целеполагане. чети още »