доставчици: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Аутсорсинг за малкия бизнес

Аутсорсинг за малкия бизнес: 18 съвета за по-добри резултати, когато възлагате работа на външни изпълнители

Аутсорсингът не е много познат на малкия бизнес, но използването му често може да бъде тази дребна стъпка, която ви липсва за спазването на крайните срокове и задържането на добри клиенти. За да получите добри резултати от аутсорсинга, следвайте нашите 18 насоки. чети още »
Доставчици на едро

10 неща, които всеки предприемач трябва да иска от своите доставчици на едро

Вие като собственик на малък бизнес имате нужда от разнообразни доставчици на стоки на едро. Как можете да прецените какъв доставчик да изберете? Направете си контролна листа за всеки настоящ и потенциален доставчик. Ето десетте ключови въпроси, които трябва да обмислите преди да започнете бизнес с някой доставчик: чети още »
10 любими израза на лоши подизпълнители и доставчици

10 любими израза на лоши подизпълнители и доставчици

Не е лесно да се намери добър доставчик или подизпълнител. Какви думи издават такива, с които не си струва да се захващате? чети още »
Клиенти, конкуренти и доставчици - Струва си да знаете, какво не знаете за бизнеса си

Струва си да знаете, какво не знаете за бизнеса си

Никой от нас не притежава всички знания на света и, затова, не е трудно да предположим, че има неща, които не знаем. Много е опасно да не познаваме важни неща за бизнеса си, но понякога е много трудно да определим, какво точно не знаем. Другата опасност е, че не се замисляме, какви въпроси бихме могли да зададем, за да проясним картината и да задържим клиентите си. чети още »