екип: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Добре е сътрудниците да мислят като предприемачи

Превърнете своите сътрудници в съмишленици за 6 стъпки

Учените са доказали, че сътрудниците, които имат мислене на предприемачи са по-мотивирани, по-отговорно се отнасят към своята работа и притежават превъзходни умения и творчески начини да решават проблеми в своята работа. Без съмнение, това са ценни работници във всяка една фирма. чети още »
Успешен мениджмънт на екипа на фирмата

10 неща, които успешните бизнесмени казват на екипа си всяка седмица

Мениджмънт на собствена фирма: Как да накарате екипа си да работи сплотено за общите цели на фирмата? Най-успешният предприемач в света в областта на ритейл бизнеса (търговия на дребно) изгради перфектна работа на своите сътрудници само с една среща на седмица. чети още »
5 типа личности, които трябват на вашата фирма за да изградите успешен екип

5 типа личности, които трябват на вашата фирма за да изградите успешен екип

Естествено е да наемате на работа в своята фирма хора, които подкрепят идеите ви за бизнеса. Но работейки само с такъв тип хора, вие е възможно да лишавате бизнеса си от елементи, определящи успех. чети още »
Митове за успешна работа

Четири главни мита, които разрушават вас и вашата фирма

На вас ви се струва, че някои навици и качества помагат на вас и на вашия екип да работите по-добре. Но истината е, че те са вредни за фирмата и разрушават вашия живот и живота на вашите служители. Посочваме ви четири основни заблуди за работата, които би било добре да обмислите. чети още »