2 съобщения / 0 ново
Последен отговор
Offline
Съобщения: 1
Млади Българи с бизнес начинание

Здравейте,

Искам да представя на вниманието ви един нов проект, който е създаден от 2-ма млади Българи с достатъчно дълъг опит в чужбина. 

Предлагам на вашето внимание, нашият онлайн магазин - www.smartek.bg

Магазинът е насочен към иновативни стоки(управявани от мобилни приложения и не само), включвайки и мобилни аксесоари(предимно за Apple). Магазинът предлага своите продукти на същите цени, както и други магазини, които притежават същите продукти. Артикулите в магазина са 70 към този момент, но количеството им ще нараства с всеки изминал ден.

Фирмата собственик на магазина е "Изи Гроу" ЕООД. Тя е регистрирана по ДДС и може да бъде лесно проверена в Търговският Регистър на Република България.

Нашата мечта е да развием бизнеса си до такава степен, че да можем първоначално да осъществим наша идея за социално подпомагане на хора и деца в нужда, заедно с нашите клиенти. А следващата наша стъпка ще е да станем един от най-големите вносители на иновативни стоки в България. След 8 години в работа и развитие в западна Европа и Азия, ние знаем точно колко назад е България в сферата на иновациите и сме готови да се борим за да променим това!

Доверете ни се! 

С Уважение,
Добриян Петков - Генерален Директор.

Изи Гроу ЕООД

Сподели с приятели

Offline
Съобщения: 2

Привет,

Прочетох какъв е вашият случай и той предизвика интерес у мен.

Бихте ли споделили, година по-късно, какъв е резултата от бизнес начинанието Ви?

 

 

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.