1 съобщение / 0 ново
Offline
Съобщения: 129
Правила за публикуване на бизнес предложения

Молим да спазвате правилата в този форум, за да сте сигурни, че вашето бизнес предложение ще остане публикувано:

1. Публикувайки материал в тази рублика на форума, Вие носите отговорност за съдържанието му и за това, че предлаганите от Вас услуги са законни.

2. Можете да публикувате препратка към допълнителна информация, ако тя отговаря на условията на т. 4 по-долу. Най-добрия начин да получите отговор е да посочите, че потенциалните партньори могат да се свържат с вас чрез формата за обратна връзка във вашия кабинет (не забравяйте да отворите формата в настройките на своя профил).

3. Текста на предложението не следва да има пряк рекламен характер (ако желаете да публикувате реклама, която е по-ефективна,  свържете се с нас за реклама).

4. Администрацията на форума ще премахва всички бизнес предложения, съдържащи спам, реклами на МЛМ структури, имащи неясно описание на естеството на предложението, съдържащи препратки към мошеннически или други сайтове с притеснително съдържание, предлагащи "бързо забоготяване", "печелене на пари без усилия" и подобни, както и друго съдържание нарушаващо Общите условия на Планета Бизнес. Ако полагате прекалено активни усилия да публикувате подобни "бизнес предложения", администрацията на форума може да ви прекрати достъп към сайта (бан).

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.