От karierist 12381
Автор на идеята: Андрю Фишер
Публикувал: karierist (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
не се изисква
Необходимо финансиране за реализация: 
от 0 до 100 EUR
Необходим наемен персонал: 
не се изисква

20-годишен американец продава свободно рекламно каре на челото си, съобщи ВВС. Търгът се провежда в сайта eBay и ще бъде спечелен от този, който предложи най-голяма сума за челото на Андрю Фишер от Омаха, Небраска. Младежът заяви, че ще позволи да му бъде изрисувано временно лого или марка на челото му, за период от 30 дни.

“Аз продавам нещо, което вече притежавам. След 30 дни ще си го върна обратно”, коментира той. Засега Фишър е получил 39 предложения от рекламодатели, като най-голямото от тях е за повече от 322 долара.

“Победителят ще може да ми изпрати татуировка или да ме придружи до студио за татуировки, където ще ми направят временна рисунка на челото – името на компанията, или пък някакъв домейн, може би и лого”, допълни Фишър. В онлайн аукциона младият мъж пише за предложението си: “Възползвайте се от тази радикална рекламна кампания и станете част от историята”.

Въпреки че Фишър казва, че ще е съгласен с всякакъв вид марка или лого на челото си, все пак допълни: “Няма да приема да се разхождам със свастика или нещо расистко. Също така няма да рекламирам нещо социално неприемливо, като порно сайтове”. Той заяви, че ще използва парите, за да си плати колежа, където възнамерява да учи графичен дизайн.

Фото @: stock.xchng
Всякакво чело може да стане добра рекламна площадка.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

A DALI MOGAT DA MU POLZVAT ANUSA KATO POSTAVKA ZA MOLIVI V NYAKOY OFIS ?EY GOLEMI IDOTI SA NYAKOI HORA

SHEVALIYE PAK EDNI GLUPOSTI SI PISAL ,NO PONE SI PRAV!SLED TRIKRATNO POLZVANE NA 4ELOTO ,TO 6TE STANE KATO GOLEMIYA KANYON V DIVIYA ZAPAD