От karierist 15625
Автор на идеята: Режине Муризар (Regine Mourizard)
Публикувал: karierist (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
шпионско оборудване и други тайни неща
Необходимо финансиране за реализация: 
от 501 до 1'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Как да скриете деянията си от романтичен вид? Обърнете се към частен детектив - специалист по осигуряването на алиби. Този бизнес има доста потенциални клиенти.

Защо да не ползваме френския опит в областта на шпионските занаяти? Само уникалното отношение на французите към извънсемейните връзки би могло да роди идеята да се създаде служба, осигуряваща индивидуална помощ за скриването на деянията от романтичен вид.

Защо и в България да не реализираме идеята на фирмата Alibila, която чрез своят сайт предлага широк избор от услуги. Например, само за 19 евро всеки желаещ може да си осигури фалшиви телефонни обаждания, сувенири от несъществуващите семинари и покани за измислените сватби.

Френската служба е създадена от бивш частен детектив г-жа Режине Муризар (Regine Mourizard). Тя смята, че подобни услуги целят да се запазят семействата на клиентите й.

Alibila може да изготви фалшиви сметки, рецепти и други документи, в зависимост от начина на живот на клиента. Също така, чрез фирмата можете да си организирате тайни срещи, както и да изпращате подаръци и цветя на любовниците си.

Собственичката на фирмата подчертава, че дейността й е напълно законна. Те никога не подправят документи, а „изготвят” такива на несъществуващите ресторанти, хотели, аптеки и др. Всеки клиент на фирмата подписва документ, че се задължава да не ползва получените от фирмата фалшиви сметки с мошенически цели.

Уважаеми български бизнесмени, защо да не реализираме тази полезна идея и в България?

Фото @: stock.xchng
Кой ще осигури вашето алиби?

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

Офертата ме заинтересува, моля пишете на посочения имеил. Благодаря Ви

UMNO,IZNEVERYAVA6 NA JENA SI ,A TE IDVAT I KAZVAT-NE NEEEEE TOY BE6E NA CIRKVA!NADEJDA DANO SIM TE RAZSMYAL OTNOVO

Идеята ми допадна много...искам да попитам дали имаьора които са започнали осъществяването й...готов съм да бъда и партньор :)