От karierist 11348
Автор на идеята: Кариерист
Публикувал: karierist (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
обзавеждане на центъра
Необходимо финансиране за реализация: 
от 501 до 1'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Всеки на когото му се е налагало да пази диета знае, че домът му е пълен с много разсейващи неща (хладилникът, барчето и т.н.). Най-лесно се гладува извън дома. Има много хора, желаещи да отслабнат. И всички те се нуждаят от помощ и подкрепа поне за няколко часа, през които да нямат достъп до хладилника.

Как може да им се помогне? Идеята е да се организира дневен център за хората, пазещи стриктна диета или гладуващи. В този център могат да бъдат организирани всякакви занимания: гледане на телевизия, четене на книги и списания, гимнастика и т.н.

Всеки би „страдал” по-лесно в компанията на други „страдащи”.

Цената на услугата може да се определи на час престой в центъра. Помещението се намира лесно, а няма нужда да закупувате някакво специално оборудване. Рекламата също не е проблем.

Фото @: Julien Tromeur
Пазенето на диета става по-лесно в специален клуб.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

A NA VHODA NA ZAVEDENIETO SLAGATE TABELA-DOBRE DO6LI ANOREKTICI!ZA ZAKUSKA POLOVIN 6EPA CAREVI4NI PRI4ICI,ZA OBYAD SOYA A ZA VE4ERYA PUKANKI NA SKARA!KOLKO GENIALNO.

Ти си много зле. Ами хората, които са 150 кг и искат да отслабнат? И те ли са анорексици? Дебелее се не само от лакомия, а от стрес, заболяване, определено физическо състояние... Колко си ограничен...