От mozov 13711
Автор на идеята: Янко Моцов
Публикувал: mozov (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
не се изисква специално оборудване
Необходимо финансиране за реализация: 
от 101 до 500 EUR
Необходим наемен персонал: 
не се изисква

Финансовите консултанти предлагат един разпространен в чужбина вид консултантски услуги. Клиентите получават съвети за добра печалба.

Постепенно в бизнеса навлиза консултанската услуга. Все повече и повече са случаите, когато се затварят магазини и кафета и се откриват офиси за различни видове консултации. Било те адвокатски, имоти, туризъм и др. Аз лично ви предлагам още една.

Консултации в сферата на застраховането, пенсионното осигуряване, както и движението на парите на клиенти за добра печалба.

Всеки, който е бил в чужбина е видял и се е сблъскал с такива услуги. А защо да не се развият и те в България? Защо да не сте и Вие сред тях? Нищо не ви коства да пробвате. Защото след време други ще ви предложат такъв бизнес, а не вие.

Фото @: stock.xchng
Финансово консултиране

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

Да идеята е много добра и има възможности за бизнес.Особено ,ако е насочена към дребен и среден бизнес.Бих се захванала с такава дейност,имам опит и квалификация.Имам и идея за наемане на определено помещение в престижен квартал на София.Бих си сътрудничила с някой като мен ,да си делим разходите по помещението.Но няма смели хора да излезат на свободния пазар и да си продадат консултациите.До сега не открих такива хора от моя кръг.Или ако има те не са квалифицирани или работят на държавна ясла и ги е страх да започнат свой бизнес.

Здравейте, аз също харесвам много тази идея и я развивам успешно. Хубавото е, че не е ограничена до среден и дребен бизнес, а касае всички хора. Ако се интересувате, пишете ми на мейла и ще осъществим контакт.

Мейлът ми е jonathan_bs82@yahoo.com

Добра идея и има нужда от такива консултантски къщи.

vsh69@mail.bg

Искам да се свържа с Вас и да поговорим за бизнес идеята Ви. Съгласна съм, че много смели хора няма, за това и се радвам, когато "случайно" попадна на тях.

Предслагам една много добра оферта , за по-предприемчивите читатели на тази публикация ,ако са специалисти в дадена обласст да се обърнат към мен на моят и-мейл - mihailov_hronos@abv.bg за да ви предложа една идея .
Поздрави !