От dimitrov 27017
Автор на идеята: Андрей Димитров
Публикувал: dimitrov (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
спрейове за разкрасяване
Необходимо финансиране за реализация: 
от 0 до 100 EUR
Необходим наемен персонал: 
не се изисква

В последно време се забелязва невероятен ръст на строителството. Правят се все повече и повече сгради, коя от коя по цветни (сини, червени, бели, жълти и такива с няколко цвята). Това ме наведе на мисълта за хората, чиито потенциал не се използва, а те просто търсят място да покажат таланта си. Да става въпрос за тези, които правят графити по улиците рисувайки невероятни неща по-добре дори от някой художници.

Законът им забранява да рисуват на общинска или държавна собственост. И точно тук ще се намесите вие. Трябва само да намерите няколко човека купувате малко спрейове и сключвате договор с фирма, която строи кооперации, които определено като цвят изглеждат по скоро като мацаница на 5 годишно хлапе (използвайки цветове, които изобщо не се връзват един с друг).

Как бихте се почувствали, когато вървите по улицата да видите на стената на някой сграда изрисувана “Тайната вечеря” или някакъв горски пейзаж и каквото друго ви хрумне.

В крайна сметка всички ще останат доволни, тъй като вие ще получите добри пари за сключения договор, талантливите художници място за рисуване, а защо не и някой лев, а фирмата ще плати по малко, отколкото ако плаща за бои, така че всички са доволни.

Фото @: Marc Seidel
Хубава сграда.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

AKO USPEE6 DA REALIZIRA6 TAZI TIPA IDEYA AZ LI4NO 6TE TI KUPYA YAHTA!

ШЕВАЛИЕ И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ -БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ ДНЕС БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ МИ СТАНА ВЕСЕЛО-ПОСМЯХ СЕ ОТ СЪРЦЕ ЗА ТАЗИ ЯХТА

Според мен няма да е същата цената, определено художникът ще трябва да получи много повече пари, и той ще ползва бои все пак, а и стенописите са си много сложни, отнемат и време и адски много труд.

не художника не ползва бои, а спрейове и с няколко спрея могат да се изресуват доста големи площи. Вече направихме една къща. Художниците са просто млади таланти, на които никой не обръща внимание и затова рисуват по улиците, затова го рпавят и без пари(естествено обаче им платихме) мн е яко дано повече хора я приложат тази идея.

Идеята ти е добра.