От karierist 29970
Автор на идеята: HangerNetwork
Публикувал: karierist (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
оборудване за преработка на хартия и/или производство на закачалки
Необходимо финансиране за реализация: 
над 10'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 4 до 10 души

Потенциалът на бизнеса със закачалки забеляза фирмата HangerNetwork. Те са успели да решат един по-глобален проблем - да започнат производство на екологично чистите закачалки, и един „личен” проблем - да печелят пари от тази си дейност.

Закачалките са незабележим атрибут, присъстващ във всеки магазин за дрехи. Никой не очаква закачалките да бъдат „вечни”, затова, въпреки, че се правят от пластмаса или метал, те са чупливи и недълготрайни. Кой ли им обръща специално внимание?

HangerNetwork произвеждат закачалки за дрехи от пресован картон, произведен от хартия втора употреба. Повърхността на закачалките е идеална за нанасянето на рекламни надписи и други видове реклама.

Картонените закачалки са безплатни както за продавачите, така и за купувачите на дрехи. Печалбата идва от рекламодателите, ползващи картонената повърхност за рекламна площадка.

Вярно е, че производителите са привлекли доста големи инвестиции (8 млн. долара) за строителството на завод за преработка на хартия и за самото производство на закачалките. Но, какво ни пречи да реализираме тази идея за бизнес в по-малък мащаб и с много по-малко финансиране?

В момента компанията работи само в щат Ню-Йорк, като произвеждат 200 млн.(!) закачалки на месец.

Реализирането на тази идея има много добри страни: опазва се околната среда, клиентите получават напълно безплатен и полезен за тях продукт, а рекламодателите плащат големи пари на производителите. Всички са доволни!

Фото @: HangerNetwork
Бизнес за милиони с безплатни закачалки.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

Благодаря ви за идеята!ще ми е приятно да се свържа с тази фирма за повече подробности!

Заинтересувхте ме. Ако може да ми дадете повече инфо и как можем да работим. Благодаря Ви.

Здравейте. Аз вече направих опит да се свържа с представителя извън USA в Ирландия, но отговорът му беше доста лаконичен. В тази идея има много бъдеще, но за целта са необходими и много средства. Имам няколко идеи, но на този сам ще ми е доста трудно

Здравейте. Аз вече направих опит да се свържа с представителя извън USA в Ирландия, но отговорът му беше доста лаконичен. В тази идея има много бъдеще, но за целта са необходими и много средства. Имам няколко идеи, но на този сам ще ми е доста трудно. Ако тук има авантьристи, ще ми бъде приятно да се свържем и да обменим малко информаци за евентуален старт на тази интересна и според мен – доста печеливша дейност.

abe priqtel zashto zablujdavash bednite hora zashto ne im kajesh 4e zaka4alkite sa patentirani,a zada gi proizvejdat trqbva da platqt za patenta

kakto i da zavirti6 ne6tata pak tryabva nyakoy da udari ramo !KISMET BIZNESMENI!TEZI STATII GI 4ETEM MAY SAMO NIE-ME4TATELI ZA EDIN PO DOBIR JIVOT!