От karierist 25343
Автор на идеята: The Green Garmento
Публикувал: karierist (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
шивашко оборудване, подходящо за промишлено производство
Необходимо финансиране за реализация: 
от 5'000 до 10'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Производството и продажбата на едро на платнени торби за многократна употреба може да бъде много печеливш бизнес. За да започнете този бизнес не е необходимо веднага да предлагате много голям асортимент, можете да започнете от един-два модела.

Всичко ново е добре забравеното старо. Преди полиетиленовите торби да станат толкова популярни, хората са използвали обикновени платнени торби. За удобството на този продукт за многократна употреба са се сетили във фирмата The Green Garmento. Преди един месец те са открили предприятие за производство на торби за транспортиране на бельо и чаршафи от и до химическото чистене и всякакви видове торби за съхранение и транспортиране на дрехи.Платнени торби за многократна употреба

Материалът, от който са направени торбите е специален – той не пропуска химикали, но в същото време не спира достъпа на въздух, което не позволява на съдържанието на торбата „да се запарва”.

Бизнес с платнени торбиОсвен удобството да се ползват торби за многократна употреба, а не еднократните полиетиленови торби, предимството на новата-старата стока е в екологичната й чистота.

Цената на торбите е 9,99$ за брой на дребно (до 10 бройки) и 5,05$ на едро (за 1000 бр.). Асортиментът, предлаган от фирмата включва 6 цвята.

Предлагаме Ви тази идея, защото е лесно осъществима в българските условия. Ако положите усилия да проучите пазара в своя регион и да се договорите с купувачите, имате добри шансове да намерите перспективен пазар.

Фото @: The Green Garmento
Платнени торби за многократна употреба.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

KATO MI TRYABVAT TORBI SI KUPUVAM 100 ZA LEV TAKA 4E PROSTO NYAMA SMISIL OT KOMENTAR! OTPADA MNOGO TIPA IDEYA

Хич не си прав за идеята. Найлонова торбичка се разгражда дълго време в природата. За това всяка една изхвърлена след еднократно или многократно ползване създава проблем за околната среда. Всъщност това се избягва с горната идея – да се направят торбички, които да могат да издържат многократното ползване и да бъдат произведени от естествени продукти за лесното им разграждане след употребата им.

interesna ideia 6te se pointeresyvam

много по лесно се разгрждат в природата хартиени торби,рециклирането им е лесно и сигурно