От karierist 10363
Автор на идеята: Language Lounge
Публикувал: karierist (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
не се изисква, кафенето може да се взема в аренда
Необходимо финансиране за реализация: 
от 101 до 500 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Фирмата Language Lounge от град Хамбург е приложила нестандартен начин да привлече клиенти към своите уроци по изучаването на английски език. Техния опит е много интересен и никак не е сложен за прилагане.

Language Lounge предложили на своите клиенти срещу определено месечно заплащане да имат възможността да „наминават” в тяхното кафене винаги, когато имат малко свободно време. Кафенето е отворено четири пъти в седмицата от 17,00 до 21,00 часа. Интересното е, че през това работно време в кафенето винаги има преподаватели, които ще се занимават с вас с разговорен английски.

Авторите на идеята сравняват този начин да предоставят своите услуги с посещенията на фитнес, когато клиентът плаща месечна такса и може да посещава фитнеса когато му е удобно в рамките на работното време.

Цената на уроците от Language Lounge е 59$ на месец. Срещу тази цена клиентът има възможност да посещава кафенето един път на седмицата. Premium картата струва 99$ на месец и позволява да посещавате уроците колкото искате пъти през месеца.

Уроците се провеждат в неформална обстановка, а за преподавателите английския език е майчин. Освен това, те имат най-малко 2 години стаж в преподаването.

Фирмата също така предлага и курсовете по немски език.

Фото @: jorge vicente
Курсовете могат да се провеждат както на закрито, така и на открито.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

i taka hem si pla6ta6 kafeto, hem ni6ti4ko ne ti vliza v glavata kolko umno samo!HAYDE DA NAPRAVIM EDIN OPIT,AZ 6TE VI DIMYA NA LICETO S CIGARA A TI U4I ANGLIYSKI!TOVA E BEZBOJNO TIPA IDEYA!ABE HORA NE GI PI6ETE TAKIVA GLUPOSTI VE DA NE VI E RAJDALA MAYKA PLA6IPUTKA

как ще е тъпа идеята?аз съм ходила на уроци по английски и съм седяла 2 часа без почивка и ми се пълни главата и се пълни, а като изляза всичко забравям.а в кафенето ще е друго-хем релаксираш, хем ти обръщат индивидуално внимание.само незнам ако дойдат все хора на различно ниво английски и колко преподаватели трябва да има.

Супер яка идея.Дано стане и в България,със сигурност ще има успех.Както знаем на българина всичко му се отдава в кръчмата.Защо пък не и да не научи и английски език.