От cvet 13979
Автор на идеята: Цветкова
Публикувал: cvet (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
ще трябва да се наемат външни фирми със собствено оборудване
Необходимо финансиране за реализация: 
над 10'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 4 до 10 души

В този интересен проект влизат построяването на туристическа атракция и изграждането на места за почивка. За реализацията ще трябва да имате добро финансиране за проекта.

Здравейте, от доста време насам ми се върти в главата идеята за нова атракция в района, в който живея. Това, което мисля да направя е да намеря финансиране за проект наречен “The land of the bridge”.

Целта е да се получи поредната туристическа атракция в района и места за отдих. Проектът включва - изграждането на мини мостове от най-различни материали - камък, дърво, въжета, стъкло (плексиглас) и др. Да се получи един парк от мостове, разположени върху площ от 10 дка, като едновременно с това между тях да има градини с беседки и мини къщи. Освен това предвиждам и изграждането на къща - мост - ресторант, където да могат да се хранят посетителите.

Може да се изградят на места и изкуствени поточета и езерца, както да се поставят и статуи и арки. Надявям се, чрез този проект да се получи райско кътче, където човек да избяга от натовареното ежедневие и да отпочине, като едновременно с това и да се любува на видовете мостове, да ги преминава и снима върху тях.

Ще бъде кът отворен за нови идеи, които ако са достатъчно надеждни ще им се дава шанс за реализация.

Фото @: Ana y Paco Sancho
Туристическа атракция

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

интересна идея ,звучи романтично , в кой регион на Б-ия се очаква да бъде осъществена ;ще се радвам да я посетя

Това е супер идея. Въпросът ми е къде ще я осъществиш? Все пак природата наоколо също е мн. важна. Имаш ли подготвен терен?

ne e tolkova lesno da se nameri sponsor. Ti kade si izlojila ideite i kak si tarsish sponsor?