От kremito 12788
Автор на идеята: kremito
Публикувал: kremito (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
помещения и оборудване за посрещане на туристи
Необходимо финансиране за реализация: 
над 10'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 4 до 10 души

Най-важното което ви е необходимо е добра идея и минимум капитал за да стартирате. Ето ви идея която съчетава доста добре тези две неща дори много повече. Тя елиминира нуждата от наемането на офис, набирането на персонал и неговото обучаване, изплащането на месечни заплати, както и плащането на болнични, битови разходи за ток вода наем, строеж на хотелски бази или други почивни станции както и тяхното обзавеждане.

Искате да развиете бизнес свързан с селският туризм в България, искате той да е уникален и печеливш? За щастие този вид туризъм тепърва започва да се предлага в България и е слабо развит.

Срещате трудност при решаването на въпросите как и какво вие нужно за да постигнете това? Най-важното което ви е необходимо е добра идея и минимум капитал за да стартирате. Ето ви идея която съчетава доста добре тези две неща дори много повече. Тя елиминира нуждата от наемането на офис, набирането на персонал и неговото обучаване, изплащането на месечни заплати, както и плащането на болнични, битови разходи за ток вода наем, строеж на хотелски бази или други почивни станции както и тяхното обзавеждане.

До тук тези няколко важни фактора ви спестяват доста пари (200 000 лв струва изграждането на къща от типа възрожденска) които се обръщат в печалба за вас. Всеки които има бизнес нюх и знае какво иска би искал да обърне тези фактори в своя полза.

Ще е нужно във началото на сезона да подпишете договор с фирмите сътрудници и след това разполагате с времето си както вие решите.

Ще ви е необходим капитал за пускането на сайт които да рекламира вашата фирма и дейността, както и средства на автомобил (ако нямате личен).

Стойността на идеята е 100 000 лв, които ще си възвърнете за 3г.

Това е идеалната оферта помислете си това може да ви направи лидер в сферата на селския туризъм. А да се докажеш като такъв е трудно и отнема ценно време.

Очаквам всички които знаят какво искат и как да го постигнат. Помислете си вие няма да строите и т.н, но бизнесът ви щее винаги на най-желаното и посещавано място за туристите в България.

Местните жители вече са готови да посрещат селски туристи.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

Не разбрах какво предлагате?
Готов бизнес модел?
Изработка на сайт?
Търсите си съдружник?

На мен също не ми стана ясно, какво е конкретното предложение..