От karierist 14556
Автор на идеята: -не е известен-
Публикувал: karierist (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
не се изисква специално оборудване
Необходимо финансиране за реализация: 
от 0 до 100 EUR
Необходим наемен персонал: 
не се изисква

Това е идеален домашен бизнес, защото при производството на торти от памперси не изисква да съхранявате големи запаси от материали, производството е чисто, а цялата работа може да се върши само от един човек.

„Тортата” от памперси представлява една конструкция сглобена от памперси във вид на торта. Такава торта става интересен, красив и оригинален подарък за новородено бебе.

Торти от памперси е много добър продукт, който лесно се продава както чрез интернет, така и чрез магазини, продаващи детски стоки.

Производството на тортите от памперси не е трудно: памперсите се слагат във вид на кръг и се оформят с бебешки дрешки, играчки и всякакви джунджурии, необходими за грижите за малки бебета.

Външния вид и големината на тортите могат да бъдат най-различни – според вкуса на производителя и пожеланията на родителите.

Голяма играчка-количка от памперсиВ Западна Европа и САЩ, където производството на торти от памперси вече има дългогодишни традиции, от памперсите се правят не само торти, а дори и големи детски играчки – коли, мотоциклети, детски колички и т.н.

Тортите от памперси имат предимство, че не се развалят и могат да бъдат направени във всякаква възможна форма и цвят. Ако някое от вашите произведения дълго време не намира своя купувач, можете да го разглобите и да направите по друг начин.

В интернет можете да намерите много сайтове, продаващи готови подаръци от памперси, като цените достигат до 40-150 EUR за подарък. Можете да видите торти от памперси почти във всеки интернет магазин, продаващ hand-made продукти (ръчна изработка).

Конструкцията на тортите и играчките от памперси не е много стабилна, затова изпращането им по поща на големи разстояния не е желателна. Това ви дава предимство, ако обхванете своя регионален пазар (град, област) и се насочите да продавате своята продукция близо до мястото, където живеете и произвеждате.

Не е задължително да имате собствен сайт за да продавате своите произведения. Можете да правите реклама в регионални сайтове, сайтове за обяви, както и да предложите своята продукция на детски магазини и магазини за подаръци във вашия град.

Подаръците за новородени е едно от малкото неща, за които хората не правят икономия и ако можете да предложите наистина оригинални и красиви неща, имате възможност да печелите достатъчно добре.

Смятаме, че това е добър домашен бизнес за хората с вкус и сръчни ръце.

Различни тортички от памперси, подходящи за подарък за момичета и момчета.
Класическа розова торта от памперси украсена с бебешки дрешки

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.