От PlanetaBiznes 7786
Автор на идеята: Greemtabl
Публикувал: PlanetaBiznes (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
полиграфично оборудване
Необходимо финансиране за реализация: 
от 5'000 до 10'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Поздравителните картички могат да станат уникален продукт, ако се превърнат в кутийки, в които могат да се слагат малки подаръци.

Можете да отидете на някакво тържество без поздравителна картичка, но без подарък – никога. Повечето поздравителни картички се изхвърлят почти веднага след прочитането им и не оставят трайни спомени. Затова този атрибут на празника става почти излишен.

Често хората се сблъскват с дилема – дали да купят картичка и подарък или само подарък. Този проблем много лесно и оригинално е решен от фирмата Greemtabl, която успешно произвежда и продава специални сгъваеми картички, които могат да бъдат използвани и като кутийки за подаръци.

Всяка картичка се състои от едно парче картон с някакъв сезонен или абстрактен дизайн от външната страна и празно пространство, където можете да напишете своята честитка, от вътрешната страна.

Идеята е възникнала въз основата на предположението, че повечето хора предпочитат да получат някакъв, дори съвсем мъничък, подарък, а не само картичка с честитка.

Картичката може да се сгъва и да става във вид на кутийка достатъчно голяма за да побере шоколадчета, малки играчки или дори някое бижу.

Тъй като производителят на тези картички-кутийки се намира в САЩ, той е предвидил възможността върху кутийката да се напише адрес и този оригинален подарък да се изпрати чрез пощата на САЩ.

Greetabl произвежда широк асортимент от тези продукти, включително картичките за рожден ден, сватба, Свети Валентин и др. Всяка сгъваема картичка струва 6,99 $.

Производството на такива картички не е по-трудно от всеки друг продукт на полиграфията. Вашите картички могат да станат много популярни, ако наблегнете върху маркетинга и ги позиционирате като лесен и евтин начин да зарадвате своите близки и да превърнете дори малък празник в нещо специално.

Фото @: Greemtabl
Кутийка за подаръци
Фото @: Greemtabl
Фото @: Greemtabl
Източник на идеята: Планета Бизнес

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

Идеята е добра, колкото и дребна на пръв поглед да изглежда. Имам приятел, който се занимава с такъв вид дейност и смея да твърдя, че печели повече от задоволително.