От PlanetaBiznes 8890
Автор на идеята: Airbnb
Публикувал: PlanetaBiznes (не съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
трябва да разполагате с жилище, което да давате под наем
Необходимо финансиране за реализация: 
от 0 до 100 EUR
Необходим наемен персонал: 
не се изисква

В света на интернета всичко се прави много по-лесно и по-бързо. Вече не е задължително да използвате посредничеството на агенция за недвижими имоти за да намерите наематели за своят апартамент, къща на село или колиба в гората. При това съществуват възможности самостоятелно да намирате платежеспособни наематели от цял свят.

В Airbnb>> Вие можете да получите много интересни предложения и да се запознаете с хора от цял свят, които обичат да пътуват. Чрез тази мрежа вие можете да намерите за себе си интересни варианти за нощувки навсякъде по света. Но най-важното е, че можете да печелите от този сайт.

Интересното в този сървис е, че той е отворен за хората, които искат да дадат под наем своят апартамент или да намерят такъв за кратък срок. Ресурсът е достъпен за хората от цял свят и можете да видите предложения за аренда от много държави по света и на много езици.

Ето няколко интересни предложения, които сме открили:

На Airbnb можете да давате под наем не само къщи и апартаменти, а и много екзотични жилища.

Или яхти и лодки:

С други думи, можете да давате под наем всякакво място, където е възможно да се направи нощувка, в това число и много екзотично.

Как можете да печелите чрез този сайт?

Можете да дадете под наем своето жилище, апартамент или къща.

Можете да превърнете даването под наем на екзотични къщи в истинския бизнес. Трябва само да постороите екзотично жилище или да приспособите къща на село, в гората или в планината. Важно е жилището да се намира на хубаво място и да е привлекателно за хората, които искат да посетят България.

Туристите от цял свят искат да посещават интересни места, да живеят в интересни къщи и да се запознават с нови хора. Вие можете да превърнете това в бизнес.

Едно от екзотичните жилища, които се дават под наем
Източник на идеята: Планета Бизнес

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.