От karierist 15505
Автор на идеята: Кариерист
Публикувал: karierist (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
оборудване за атракцията
Необходимо финансиране за реализация: 
от 5'000 до 10'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Туристическия бизнес е добро място да печелите пари. Направете интересна атракция за туристи. Изборът на възможностите е много голям (например, да направите една подводница).

Прочетохме в : dnes.bg следната статия:

«14-годишен младеж от Швейцария сглоби съвсем функционираща подводница от корито за хранене на прасета, предава ДПА. Находчивият Аарон Крайер от Ешликон в кантона Тургау тества изобретението си миналата седмица на местно пристанище.

Запаленият по корабостроенето, флотата и вълните Крайер започнал проекта си, когато бил едва на 10 години. За направата на подводницата използвал само материали от семейната ферма, като основата му била стара хранилка за прасета.

След като завършил модела и получил официално разрешение от местните пристанищни власти, тийнейджърът се потопи под водата за около 15-минутно успешно плаване. Завършвайки благополучно начинанието си, Крайер обяснил, че ще използва подводницата за изучаване на подводните пейзажи на езерото Констанс и дъното край пристанище Арбон.»

Творчеството на този младеж от Швейцария ни наведе на мисълта, че от такава подводница би могла да стане добра атракция за туристи. Един по-изобретателен човек може да направи атракция от всичко! Например, пътувания с каруца или с ретро автомобил, изучаване на морското дъно през стъкления под на лодка, разходки с камион модел «втората световна война» и какво ли още не…

Фото @: Alexander Rist
Подводна атракция за туристи.

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

4UDYA SE KAKVA PO-GOLYAMA ATRAKCIYA OT GOLA JENA,OSOBENO AKO E VA6ATA