От karierist 13757
Автор на идеята: Кариерист
Публикувал: karierist (аз съм автор на идеята)
Необходимо оборудване: 
оборудване за площадка за разходки на кучета
Необходимо финансиране за реализация: 
от 501 до 1'000 EUR
Необходим наемен персонал: 
от 1 до 3 души

Добра идея не изискваща голям стартов капитал. Ако обичате животни, можете да печелите занимавайки се с интересен за вас бизнес.

Днес прочетохме във вестник “Стандарт” една статия:

“... Градинките пред жилищните сгради ще станат частни. Те ще се дават на съседите, ако регистрират сдружение и санират кооперацията. Това гласи новият вариант на Закона за етажната собственост …»

За какво ли можем да ползваме тези частни градинки? Идеята на Кариерист е да се направят градинки за разходка на кучета. Цялото благоустройство трябва да включва малко кучешки “катерушки” и една ограда. Ползването на такива градинки може да се заплаща, като цената да бъде атрактивна и да включва и абонамент за месеца.

Като допълнителна “екстра” можете да предложите на заетите стопани Вие да им разхождате кучета, да ги тренирате и т.н.

Фото @: stock.xchng
Градинка за разходка на кучета

Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари

Тази идея не може да бъде реализирана в България, защото при нас няма достатъчно култура да се гледат кучета. Хората или не ги обичат и гонят, или прекалено много обичат и им позволяват да правят каквото си искат. На първите “кучешките градинки” ще станат трън в очите, а вторите си пускат песовете на свобода да се разхождат из детските площадки.

Absoliutna idiotshtina!!!

PO TIPO OT TOVA NYAMA!TO NYAMA PLO6TATKI ZA DECATA NI , AZ 6TE TRIGNA DA MISLYA ZA KYUPECITE!

А такааааааааааааа,че как ВИ хрумна такава глупост,нямаме катерушки за децата ,а Вие.....катерушки за кучета.Направи катерушки за деца Андрей,таксувай майките с месечен абонамент-лятото напримерр,тогава когато детските градини са във ваканция,забавлявай ги по 2-3 часа на ден.Купи си един костюм на клоун,и 2-3 книжки с приказки,струва ми се подобра идея!

Защо да е глупост? Много си е добра идеята. Тамън тези от вас, които са с деца ще престанете да мрънкате. Все си мислите, че сте с привилегии. Кучетата цапали, пречели на децата, но иначе детето ви може да се изпикае или из***е в градинката? Писна ми докато си разхождам кучето, да ви изхвърлям памперсите! Писна ми да гледам как се разхождате с количките по велоалеите! Защо в България всеки си мисли, че щом има дете може да си прави каквото иска? Защо когато отивам до колата ми, точно до нея намирам ла**а и бебешки кърпички? Не си мислете, че сте нещо повече от другите и трябва на вас някой да ви угажда постоянно! Браво за идеята! Подкрепям!