интернет бизнес: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Регистрация на домейн

Телефонни номера и адреси - задължително условие за откриване на домейн

Световният интернет регулатор ICANN, чиято централа е в Калифорния, обяви, че е преодолял важен етап, откривайки пътя за регистриране на нови домейн имена до края на годината чети още »
Влияние на цвета на сайта

Изследванията на Оксфорд: Влияние на цветовете на сайта и рекламата върху посетителите - 2 част

Сега ще разгледаме конкретните примери на основните цветове на сайтове и на рекламата в тези сайтове и ще видим, защо в някои случаи съчетанието е много успешно от гледна точка на маркетинга, а в някои случаи – не. чети още »
Влияние на цвета на сайта

Изследванията на Оксфорд: Влияние на цветовете на сайта и рекламата върху посетителите – 1 част

Влиянието на цветовете върху психиката на хората се изучава отдавна. С навлизането на интернет в живота ни, изследванията все повече внимание отделят на тази област на психологията по отношение към ползвателите на интернет. Ще разгледаме, какви резултати са получили психолозите в Оксфорд. чети още »
ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОХОД ОТ ПЛАТЕНИ САЙТОВЕ

Бизнеси от 91 до 100: ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОХОД ОТ ПЛАТЕНИ САЙТОВЕ

Не е зле да имаш доход от 1000$, 5000$, 10000$ или повече всеки месец, като да го получаваш непрекъснато, всеки месец и без да продаваш някакви стоки или услуги? Не се притеснявайте, аз нямам предвид мрежовият маркетинг. чети още »
СЪЗДАВАНЕ НА СОБСТВЕН ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Бизнеси от 81 до 90: СЪЗДАВАНЕ НА СОБСТВЕН ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Позволете ми да Ви покажа, какви точно стъпки правя аз, за да правя пари в интернет. Смея да предположа, че тази книга, може би, ще се окаже най-важната от всички, които сте чели за създаването на собствен бизнес в интернет. чети още »
РАБОТА С ВИДЕО

Бизнеси от 61 до 70: РАБОТА С ВИДЕО

Терри Дин, пазарна ниша, бизнес в интернет: Вече сме обсъдили възможностите за бизнес, свързани с видео (в главата за собствените информационни продукти). Бих искал да Ви покажа още няколко идеи в тази област. Видеото е много популярен формат за информационна публикация поради няколко причини: чети още »
10 начина да спечелите от блога си

10 начина да спечелите от блога си

Монетизацията на блога не е лесна работа. Какво ни препоръчват гуру на интернет бизнеса? Намерете своя пазарна ниша, още по-добре - сензационна история, натрупайте много посетители и… продавайте чети още »
СОБСТВЕН ОН-ЛАЙН КЛУБ

Бизнеси от 41 до 50: СОБСТВЕН ОН-ЛАЙН КЛУБ

Терри Дин. Вероятно, това е най-добрият вид бизнес, който можете да започнете в Интернет. Той има ниски първоначални разходи, не изисква да имате нает персонал и на практика е безграничен. чети още »