лидерство: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Бизнес правила от Ричард Брансън

Ричард Брансън: на лидерите плащат големи пари за това, че те вземат правилни решения

Най-ценния навик на всеки лидер е умението бързо да взема верните бизнес решения. Но как да определите какво решение от всички възможни е най-добро за бизнеса в момента? Въпросът никак не е лесен. За щастие, има успешни хора, които не само успяват да правят минимум грешки, а и споделят своят начин за оценяване и избор на успешни бизнес решения. чети още »
Велик лидер и успешен предприемач

Правилните действия ще ви превърнат истинския лидер на своята фирма

Тайната на лидерството не е никаква тайна. На пръв поглед изглежда, че лидерството е свързано с нещо непостижимо за повечето хора, но често се оказва, че лидерите просто много работят, натрупват опит и имат капка късмет. Всичко това може да бъде събрано в няколко правила, които прилагат успешните предприемачи и истинските лидери. чети още »
5 типа личности, които трябват на вашата фирма за да изградите успешен екип

5 типа личности, които трябват на вашата фирма за да изградите успешен екип

Естествено е да наемате на работа в своята фирма хора, които подкрепят идеите ви за бизнеса. Но работейки само с такъв тип хора, вие е възможно да лишавате бизнеса си от елементи, определящи успех. чети още »
Тези три типа хора трябва да уволните още днес

Тези три типа хора трябва да уволните още днес

Тези хора теглят вашата фирма към дъното, те изсмукват енергия от целия екип и пречат да се създават нови неща. Ако искате бизнесът ви да има успех, отървете се от такива хора още днес. чети още »
Лидерство и мотивация на екипа

Лидерство - 5 начина да спечелите сърцата на своите работници и служители

Усещате, че във вашата фирма има проблем с мотивацията на персонала? Съществуват лесни начини да се отървете от летаргията в екипа си и да направите своите служители и работници продуктивни и вдъхновени. чети още »