От PlanetaBiznes 3563
Бизнес хороскоп за 2015 година
Фото @: Планета Бизнес

Успешния бизнес се изгражда върху три основи - труд, много труд и ... малко късмет.

Затова с удоволствие споделяме с вас астрологическия бизнес хороскоп за 2015 година. Вижте какво ви съветват звездите за тази година.

За всички зодии астролозите казват, че през първата половина на 2015 година успех ще имат активните и смели хора. Само не трябва да прекалявате с напоритостта си през първите четири месеца на годината. През първите месеци на годината трябва да бъдете активни в бизнеса си, но да не допускате прекален риск.

Втората половина на годината е благоприятна за последователната реализация в бизнеса на обмислените през първата половина на годината идеи. Това е удачно време за стабилна работа и  подобряване на положението на вашия бизнес.

По-подробно за това, какво казват  звездите за вас и вашия бизнес, четете в хороскопа за 2015 година за вашата зодия:

Овен

През 2015 година бизнесът на Овните ще се освободи от някои ограничения, вие ще отделяте по-малко време за формалните въпроси. През годината ще се промени не само вашият бизнес, а и вашите цели в живота.

Съществените промени в бизнеса през тази година са малко вероятни. Най-активен и удачен период за вашия бизнес е последните два месеца на годината.

Във финансово отношение 2015 година не предполага някакви съществени промени. Най-удачния във финансово отношение период е от средата на март до средата на април. При това през април доходите ви ще могат да нараснат значително, но и разходите също ще станат по-големи.

Телец

2015 година се очертава да бъде много стабилна за Телците в областта на бизнеса и финансите. През цялата година следва максимално да спазвате изискванията на закона, да спазвате формалностите и да действате последователно. В този случай е възможен някакъв, макар и малък, ръст в бизнеса. През годината е възможно да получите някаква подкрепа от официални институции.

През годината ще има малко по-висока вероятност за посещения от проверяващите органи, но вие през цялата годината ще работите точно и ясно, както с бизнес процесите, така и с документите, затова проверките няма да имат негативен резултат за вас.

2015 година е удачна за Телците във въпросите, свързани с кредити и дългове. Новите кредити звездите съветват да се взимат през януари, февруари, септември и октомври. Тогава е най-висок шансът да получите дългосрочен кредит с изгодни условия. Годината също така е удачна за погасяване на дългове. Тук можете да не се притеснявате, защото финансовото положение през 2015 година ви се очертава стабилно и вие ще можете да изплащате своите кредити навреме.

Близнаци

Бизнесът на Близнаците ще бъде променен и трансформиран през 2015 година. Промените ще бъдат най-интензивни през първите четири месеца на годината, при това понякога по принуда.

През цялата година на вас ще ви се струва, че трябва много бързо да вземате решения и да действате много бързо, но не бива да бързате да правите необратимите промени в бизнеса си. Ще имате достатъчно време да обмисляте нещата. Ако избързвате, можете да влошавате положението, а не
да го подобрявате.

Във финансовите въпроси годината няма да има големи промени за вас и за вашия бизнес. Внимавайте с кредитите и инвестициите през първите четири месеца на годината. За вложенията и инвестициите ще бъде удачен месец октомври 2015 година. През това време също е вероятно да имате голяма придобивка, в това число недвижим имот.

Рак

Целите в бизнеса на Раците ще бъдат значително променени още в началото на годината. Но не бързайте да правите коренните промени в бизнеса си през 2015 година.

Началото на годината ще бъде доста активен период за вашия бизнес. През първите месеци на годината опитайте се във всичките си бизнес дейности да се опирате върху опита и основата, която сте изградили през миналата година.

Обърнете внимание в началото на годината да има ред във вашата документация, а данъците да са платени навреме. Миналите проблеми с документите или неплатените глоби могат отново да изплуват и ще се наложи спешно да ги решавате.

Във финансовата сфера хороскопът за 2015 година обещава на Раците повишена активност. Първите седем месеца са много благоприятни и имат потенциал да ви донесат подобрение на материалното ви положение. През тези месеци има вероятност да получите външна материална помощ, вашите доходи да нараснат и да имате удачни придобивки.

Най-удачен във финансово отношение ще бъде периодът от средата на юни до средата на юли. Това ще бъде удачен период за влагане на личните ви финансови средства. В същото време, в средата на годината звездите предупреждават, че имате голяма вероятност да бъдете излъгани и да загубите пари.
Трябва да внимавате.

Като цяло 2015 година ще донесе на Раците много възможности както в бизнеса, така и във финансовата сфера, но трябва да не се разпилявате, а да се съсредоточите върху определени направления в бизнеса си.

Лъв

Във вашия бизнес през 2015 година ще има повече последователни промени. Вие ще имате някаква глобална идея, която ще ви позволи по-ефективно да се занимавате с бизнеса си.

Вашата интуиция през цялата година ще ви помага да вземате важни бизнес решения. Положителен ефект върху бизнеса ви ще имат фантазията и мотивацията на вашите сътрудници.

Бъдете внимателни при работата с документи, правете по-обективна оценка на бизнес предложенията, най-вече касаещи кредитирането и инвестициите. Има вероятност да се сблъскате с мошеници.

Във финансово отношение най-благоприятната за вас ще бъде втората половина на годината, като започвайки от август ще забелязвате, че имате късмет с парите. Възможно е да получавате изгодни предложения, доходите от бизнеса ви могат да нараснат. Това ще бъде добро време за инвестиции и големи придобивки. Вероятно е вашите печалби в бизнеса да нараснат и дори да получавате подаръци и спонсорски инвестиции.

Дева

2015 година няма да бъде спокойна за вас и за вашия бизнес. През цялата година ще се случват неочаквани събития, а вашите прогнози няма да се сбъдват.

Опитайте се да не вземате спонтанни решения през първите четири месеца на годината, с изключение на края на февруари и началото на март. Не рискувайте прекалено през декември 2015 година.

В същото време, през юни е голяма вероятността неочаквано да имате късмет и обстоятелства, които ще помогнат на вашия бизнес.

Успехът във финансовата сфера до голяма степен ще зависи от вашето обкръжение, което сте си изградили до сега и ще изградите през 2015 година. Работата е там, че през годината много ще се влияете от своето обкръжение, когато ще взимате финансови решения. Имайте това предвид и обръщайте внимание върху компетенцията на хората, чиито съвети ще следвате, когато искате да направите инвестиция, покупка или друга финансова операция.

Везни

През 2015 година Везните няма да имат големи промени в бизнеса. През годината вие ще станете по-внимателни, когато работите с документи. Има вероятност да подпишете дългосрочни договори или да удължите сроковете по настоящите си бизнес договори.

Повече активност вашият бизнес ще има през месеците март и април. През тези месеци има вероятност за по-голяма печалба и по-активно развитие на бизнеса.

Във финансовата сфера 2015 година се очертава по-малко стабилна в сравнение с миналата година. От друга страна, ще имате по-малко ограничения, свързани както с външното влияние, така и с вашите вътрешни задръжки.

По-голяма стабилност в бизнеса и финансите можете да очаквате през летните месеци. През лятото трябва да стабилизирате нещата, но не и да започвате нови.

Като цяло по отношение на финансите годината е подходяща да използвате опита, който до сега сте натрупали.

Скорпион

В бизнеса на Скорпионите през 2015 година най-успешни ще бъдат пролетните месеци. През цялата година последователно ще развивате бизнеса си и вашите доходи последователно ще нарастват.

Годината изисква от вас внимателно и точно да работите с финансовите документи и финансовите отчети. През първите четири месеца на годината не е изключено да бъдете въвлечени в информационните воини, в които ще можете да победите само ако не започнете да действате хаотично, а действате последователно и използвате своята добра репутация.

В началото на годината има голяма вероятност за различни проверки, но те ще засегнат само отделните ви бизнес документи, а не цялата ви дейност.

Годината се очертава доста стабилна за вас във финансово отношение. Звездите показват, че през цялата година ще успявате обективно и последователно да решавате различните въпроси, засягащи материалното ви положение. Това ще подобри финансовото ви положение като цяло. Но не се очаква някакво съществено подобряване на финансовото ви положение. Резки влошавания, впрочем, също не се очакват.

Стрелец

От гледната точка на бизнеса, годината се очертава за Стрелците доста благоприятна. Вие ще започнете да се отнасяте към бизнеса си по-отговорно, което ще покачи доверието към вас от страна на вашите партньори. Помнете, че личната отговорност ще бъде много важна за вас през 2015 година. Точно тя ще ви позволи да постигнете успех не само в бизнеса, но и в отношенията си с партньори, клиенти и колеги.

Активни и доста успешни в бизнеса ви ще бъдат месеците май и юли. През първото полугодие е добре да отделяте повече време за да научавате нови неща в професионалната си област. Това ще помогне на вашият бизнес през второто полугодие.

Финансовата ситуация на Стрелците ще бъде променлива. Първите четири месеца на годината и декември месец могат да донесат определено напрежение във финансовата сфера. Трябва да бъдете малко по-сдържани в разходите си за развлечения, почивка и личен живот. Оптимизирайте разходите си за децата и за своето хоби.

Като цяло във финансовата ви сфера могат да се случват големи промени през годината, но те няма да се случват изненадващо. Точно обратното - трябва да анализирате своите доходи и разходи и да се научите да работите с по-големи суми пари. Това ще ви помогне да намерите нови източници за подобряване на финансовото си положение. Не бива през годината да взимате спонтанни решения в паричната сфера - те могат да станат причина за загубата на пари.

Козирог

2015 година е доста благоприятна за бизнеса на Козирозите, най вече първите седем месеца на годината. Периодът от януари до юли може да донесе развитие на вашия бизнес, да ви даде повече късмет и да донесе нови инвестиции. През тези месеци на 2015 година дори рисковите сделки имат потенциал да приключат доста успешно за вас.

Използвайте тази година да развивате своят бизнес, да увеличавате клиентската си база и да привличате нови инвестиции.

Най-активните месеци в бизнеса ви ще бъдат май и юни, но през тези месеци по-добре приключвайте вече започнатите проекти, а не започвайте нови. Също така активни ще бъдат последните три месеца на годината.

Финансовият ви хороскоп е подготвил доста благоприятни тенденции. През първите седем месеца на годината имате вероятността да получите изгодни кредити. В случай, че искате някъде да влагате собствени финансови средства, първите седем месеца на годината са благоприятни и за това.

През първите два месеца на годината има голяма вероятност за значително нарастване на вашите доходи от бизнес. В същото време, през януари и февруари трябва да обърнете по-специално внимание върху финансовия анализ на вашата дейност, да откриете източници, които досега са ви давали най-голяма печалба и да ги използвате по-активно.

Водолей

На Водолеите хороскопът за 2015 година препоръчва по-често да се полагат на своята интуиция, когато решават финансовите въпроси. В момента вие се намирате в рамките на дългогодишния период, през който не ви е лесно да управлявате своите пари. И доходите и разходите сега са ви нестабилни.

Февруари, март и ноември 2015 година могат да ви сблъскат с не много добра реалност на финансовото ви положение. За съжаление, тези сблъсъци могат да бъдат доста тежки за вас.

За вас е благоприятен редкия случай, когато не бива да си определяте някакви конкретни финансови цели, през 2015 година позволете си малко повече свобода в управлението на своите финанси. През септември избягвайте да купувате големи придобивки и да правите големи разходи.

Въпреки нестабилната финансова ситуация, бизнесът ви през 2015 година се очертава да бъде доста успешен. Първите седем месеца на годината са добри за търсенето на нови бизнес партньори и за разширяване на сътрудничеството със старите си партньори.

През периода от август до декември ще имате голямо желание да подобрите и развиете бизнеса си. Тези от вас, които още нямат собствен бизнес, точно през тези месеци на 2015 година ще имат голямо желание най-накрая да започнат.

Най-успешния в бизнеса ви ще бъде октомври. През август не бива много да се надявате да получите помощ от своите колеги и другари, а през септември трябва да бъдете много внимателни, когато работите с пари и финансови документи.

Риби

В бизнеса на Рибите през 2015 години се очаква да нарасне влиянието на външни хора. Има много голяма вероятност вашият бизнес да стане по-зависим от обкръжението, от други, дори малко познати или непознати, хора.

За да запазите независимостта на вашия бизнес, включвайте в своето обкръжение повече хора, споделящи вашия поглед върху развитието на бизнес. По-внимателно избирайте своите бизнес партньори.

Парите през 2015 година ще се възприемат от вас като средството за лична свобода и независимост. Чувството за свобода, което ще бъде много важно за вас през цялата година, ще ви кара да обръщате по-голямо внимание върху своите спестявания и парите, с които разполагате.

В същото време, годината не се очертава стабилна във финансово отношение - за вашия бизнес и за вас лично. Във финансовото положение на вашия бизнес се очакват резки колебания, както към по-добра, така и към по-лоша финансова ситуация. Най-вероятно тези промени да се случват през първите четири месеца на годината и през месец декември.

Добре е да се въздържате от спонтанното харчене на пари през цялата година и да спазвате финансова дисциплина в бизнеса си. Не е добре да променяте изцяло своите източници на доходи. Можете да допуснете само някои много добре обмислени промени.

 

Планета бизнес ви пожелава успешен бизнес през 2015 година!


Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.