лоялни клиенти: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Продуктивност на успешен търговец

Как да спасите 275,5 минути от своя натоварен ден и да бъдете продуктивен търговец, а не продуктивен симулант

Искате ли да върнете 4,5 часа от живота си? Ние в Планета Бизнес никак не можем да ви оставим да се претоварвате, да работите ден и нощ, но не да получавате добри резултати от труда си. Най-голямото натоварване в работата традиционно имат търговците, които общуват с клиенти, се обаждат на клиенти, правят презентации, пишат писма и, най-важното, осигуряват необходимите продажби. Ние открихме спасение и с удоволствие го споделяме с вас. чети още »
Похвати на интернет маркетинга за задържане на клиенти

Пет тайни на интернет маркетинга: как да задържате клиенти на своя бизнес сайт

Еднократните клиенти със сигурност няма да допринесат за развитието на бизнеса ви. Задържането на клиенти, в това число и на вашия бизнес сайт, е от съществено значение за успеха на бизнеса ви в дългосрочен план. Да разгледаме пет успешни похвата на интернет маркетинг. чети още »
Маркетинг от Лейди Гага

5 урока по маркетинг от Лейди Гага

Лейди Гага е известна благодарение на своят глас и специфичния гардероб, но има още една важна съставка на нейния успех – тя има много добри предприемачески способности. Тя има много силен бранд и десетки милиона лоялни клиенти по цял свят. чети още »
лоялни клиенти

8 начина да получите повече печалба от настоящите си клиенти

Работите ли с настоящите си клиенти? Ако не, вие губите ефективен потенциален източник на печалби за вашия бизнес. Ще ви покажем осем начина, които ще ви помогнат да получите повече печалба от настоящите си лоялни клиенти. чети още »