маркетингов план: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Успешна електронна търговия

11 съвета за успех в електронната търговия

Абсолютно всеки човек със средни познания в работата с интернет, лесно може да започне някакъв бизнес свързан с електронна търговия. Но за да имате наистина успешен онлайн бизнес, освен горепосочените действия трябва да направите много, много повече. С нашите 11 съвета за успешната онлайн търговия искаме да ви подсетим за неща, които не бива да изпускате: чети още »
Изготвяне на бизнес план

Грешки при изготвянето на бизнес план: Маркетинг

Продължаваме да разглеждаме грешки, които често се допускат при изготвянето на бизнес план. Този път обръщаме по-специално внимание върху маркетинга. чети още »
Управление на времето

Терри Дин: Как да престанете да отлагате за утре това, което трябва да направите днес?

Бавенето е един от най-опасните и болни проблеми във всеки бизнес, в това число и в онлайн бизнеса. При това от него страдат всички – от най-зелените новаци до най-най-стабилните професионалисти. Терри Дин, с цялото ми уважение, - също. чети още »
Консултантска фирма

Консултантска фирма. Как да спечелим първия клиент?

Консултирането е перспективен бизнес в една голяма пазарна ниша. Броят на консултантските фирми расте непрекъснато, следвайки търсенето на този вид услуги. В развитите държави професионалните консултанти са сред най-добре платените специалисти. Такава е тенденцията и в България. чети още »