маркетингова стратегия: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Привличане на клиенти за млад бизнес

Как нова фирма да си намери първите клиенти?

Ние в Планета Бизнес подкрепяме стратегията за стартиране на бизнес, която предвижда намирането на първите клиенти още преди фирмата реално да започне да функционира. Но какво да правите, ако вече имате бизнес, а нямате клиенти? Вижте професионалните съвети от успешните предприемачи за това как да се справите с този проблем и да привлечете първите си клиенти. чети още »

Идея 41: Бизнес платформа на принципа на краудфъндинга

Имам идея за бизнес платформа по подобие на груповото финансиране, т.нар. crowdfunding. Принципът на груповото финансиране е много прост - всеки може да бъде предприемач и всеки може да бъде инвеститор. чети още »
Lead Generation: защо хората купуват?

Lead generation: 50 причини, подбуждащи хората да купуват

Маркетингова стратегия. За всеки предприемач е важно да знае причините, които подбуждат хората да купуват стоки и услуги. Вие със сигурност знаете доста от тях, но, можете ли да посочите 50 основни причини, подбуждащи хората да извършват покупка? чети още »
Кандидатстване за кредит

0% лихва

Маркетингова стратегия на банките ни кара да вземаме повече кредити: Напоследък придобиха огромна популярност различни неприятни похвати за увеличаване на продажбите, които с две думи могат да се определят като “маркетинг на лъжата”. Визуалният му израз безспорно е цифрата 0. чети още »
ПОСТРОЯВАНЕ НА ВАША СОБСТВЕНА ИНТЕРНЕТ- ОБЩНОСТ

Бизнеси от 1 до 10: ПОСТРОЯВАНЕ НА ВАША СОБСТВЕНА ИНТЕРНЕТ- ОБЩНОСТ

USP, интернет бизнес, интернет маркетинг, маркетингова стратегия, сайт | Терри Дин. Прекалено много хора, които отскоро са се появили в web-пространството, изпратили тук-там оферти за някой-друг продукт и чакат пачките с милиони да потекат към тях. В моя курс смятам да съм честен с Вас – тази тактика няма да работи никога! Ако искате да преуспявате в мрежата трябва да разработите стратегия за Вашия сайт. чети още »