За да стартирате бизнес не е достатъчно да намерите много бизнес идеи. Трябва от тях да изберете най-подходящите, които ще ви позволят да ги реализирате успешно и да имате очакваните печалби. Тук ще можете да намерите съвети, които ще ви помогнат да изберете идеи, подходящи точно за вас.
Как да намеря идея за бизнес

Как да измисляте идеи за бизнес. 6 правила от основателя на PayPal.

Как измисля идеи за бизнес един от най-големите бизнесмени в света - Макс Левчин? чети още »
Реализиране на идея за бизнес

Искате да реализирате някаква идея? Приказвайте повече!

Девет от десетте потенциални предприемачи са сигурни, че всички хора мечтаят само за едно нещо – да им откраднат безценната идея. чети още »

Оценка на идея за бизнес

Как да сортирате идеи, когато стартирате собствен бизнес

Идеите за бизнес могат да се разделят на два основни вида – стандартни и иновационни. Всеки от нас може да мисли в рамките на определени стериотипи, но, също така, може да ражда иновационни идеи. За предприемачеството е много важно да можете да мислите извън стандартното мислене. чети още »
Маркетинг на съвместно предприятие (Joint Venture)

Бизнес 101. Маркетинг на съвместно предприятие (Joint Venture)

Джей Абрахам, един от най-скъпоплатените маркетингови консултанти в света, казва: Това е най-бързия и най-лесния път на света, за да създадете състояние ... и, ако на мен би ми се налагало да избера само един начин да правя пари, то бих избрал този. чети още »
Как да получите печалба от добра идея за бизнес?

Как да получите печалба от добра идея за бизнес?

Не всяка потенциално добра идея може да носи печалба. Превръщането на добра идея в печелившо начинание изисква да направите ред предварителни стъпки. Тук ще разгледаме някои от нещата, които ще Ви помогнат да превърнете идеята си в пари. чети още »