От karierist 29993

Ако някога сте искали да имате собствен доходен бизнес, който има ниски експлоатационни разходи, но не сте разбрали как можете да го започнете на празно място, тогава тази книга е за Вас. Ние сме измислили 101 най-добри идеи за интернет бизнес, модели, подсказки и предложения и сме ги събрали заедно. Прегледайте тази книга, изучете я и изберете вид печеливш бизнес, който бихте могли да направите в мрежата.

Този продукт не е само за начинаещи. Ние също включваме идеи, които можете да използвате, дори когато вече имате успешен бизнес или web сайт. Смятаме да включим модели за печелене на пари, които можете да използвате, за да се обучавате. Всеки притежател на сайт трябва да намери множество начини за печалба в своя бизнес. Използвайте идеите, които ще намерите тук, за да създадете пълноводни потоци от доходи от всеки Ваш сайт, който притежавате или с който сте свързани. Навсякъде в този курс сме сложили златни мини за интернет-печалба и информация, която ще работи във всеки един бизнес. В това ще се уверите, дори преглеждайки по диагонал и съсредоточавайки се само върху този вид бизнес, който Ви се струва интересен.

Някоя от идеите, дори само в тази глава, може да бъде ключът за удвояването или утрояването на печалбата от Вашия бизнес.

Забележете: Уверете се, че всяка интернет-връзка в тази книга е активна и наистина свързва с определени сайтове, съдържащи допълнителна информация или инструменти.

Тайната за постигането на успех във Вашият бизнес е да изберете този бизнес, който наистина ще правите с удоволствие. Ако не Ви се иска да правите нещо, независимо от това каква потенциална печалба може да донесе заниманието, Вие няма да можете да се отдадете достатъчно на бизнеса си, за да преуспеете. Освен това, кой би искал да прекара остатъка от живота си правейки нещо, което не му е приятно. Точно от това се опитваме да избягаме.

Ние живеем в годините на развит интернет и съществуват десетки хиляди възможности, които Ви чакат. Трябва да изберете такова занимание, което ще правите с интерес независимо от това колко глупаво или невъзможно то може да изглежда в самото начало. Вашите приятели могат да кажат, че сте побъркан, защото имате интеренет-мечта. Те дори биха могли да се присмеят на Вашата “невъзможна” идея, но Вие ще се смеете тогава, когато ще имате добра интернет-печалба, която получавате вършейки това, което обичате, докато те самите са засмукани от тинята на 5 или 9 работни места, където потъват до края на живота си.

Ако не можете да дочакате края на работното време, за да излезете на спортната площадка, а в същото време се опитвате да продавате медицински консумативи – няма да се получи! Ако през цялото време мечтаете за своята градина, а продавате козметика – ще загинете геройски преди да сте започнали.

НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА ИМАТЕ ЖИВОТ, КОЙТО ВИ ДОПАДА – ДА ПРАВИТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ ХАРЕСВА.

Отворете си очите! Махнете задръжките! Какво Вие обичате да правите? Какво хоби имате? За какво мислите всеки ден, когато имате малко свободно време? Това е нещото, в което се крие ВАШИЯТ БИЗНЕС. Не ми говорете, че това няма да се осъществи никога. Аз ще Ви отговоря, че трябва само да откриете начина по който това да се реализира.

Скоро видях по телевизията една КУЧЕШКА ПЕКАРНА, която продава само специалитети за кучета. Тя има повече от един милион продажби и 20 хиляди клиенти, които обслужва по поща допълнително към тези, които обслужва директно в малкият си магазин.

Ако нещо Ви допада, то ще намерите път, стига да решите да го направите!

Повечето от читателите на тази книга се занимават с погрешна работа. Вие правите пари (или не правите – това не е толкова важно), но не сте щастливи. Сега вече имате някой, който няма да Ви лъже по този въпрос. Вие ще намерите РАБОТА КОЯТО ВИ ДОПАДА и ще пожънете успех. Да, началото ще бъде трудно, както и във всеки стартиращ бизнес. Ако Вашият бизнес съвпада с Вашите интереси и Вашето хоби, Вие ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ, независимо от трудностите, защото това Ви ХАРЕСВА.

Решете този кратък тест по-надолу:

1. Вие с нежелание ставате от леглото си всяка сутрин?

2. Вие непрекъснато съжалявате, че не можете да сте свободни?

3. Вече сте опитвали собствен малък бизнес, но не сте успявали?

4. Почвате да се запитвате дали имате някаква цел в живота?

5. Съжалявате, че прекарвате повече време на работното си място, отколкото да се занимавате с Вашето хоби?

Ако сте отговорили с “ДА” на някой от тези въпроси, значи имате върху какво да размислите.

Ако сте отговорили с “ДА” на всичките въпроси, следва да побързате да направите нещо по въпроса!

Тази книга може да бъде ключът, който ща Ви помогне да отворите вратата към следващата стъпка във Вашият живот.


Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.

Коментари
venci13.11.2007 - 12:43

Тайната за постигането на успех във Вашият бизнес е да изберете този бизнес, който наистина ще правите с удоволствие.

dimitar28.01.2009 - 16:38

interesno

Valentin Vachev09.05.2013 - 19:08

Поздравления за хубавия сайт! За всички, които имат желание за собcтвен бизнес препоръчвам Мрежов маркетинг. 1. Започва се с минимум капитал. 2. Всичко зависи от теб! 3. Изключителни данъчни облекчения 4. Нямаш нужда от работници, а градиш мрежа от потребители 5. Възможност за неограничени доходи 6. Изгражда се за кратко време 2-5 години. Ако желаете ми пишете. Ще се радвам да ви дам повече информация!