Управлението на малка фирма не е лесен процес. След като фирмата е стартирала дейността си, възникват много проблеми, свързани с текущото управление, организацията на бизнеса и оптимизацията на процесите. Бизнесът не само трябва да функционира добре, а и да се развива. Вижте как можете да се справяте с предизвикателствата на бизнеса.
Формула на успешен бизнес

Формула на успешен бизнес от известен финансист

Един от най-известните финансисти в света - Херберт Кессон казва, че за да имате успешен бизнес, вие задължително трябва да имате предимства пред своите конкуренти. Но как да ги получите? чети още »
Съвети за преговори от Доналд Тръмп

Правила за водене на преговори от Доналд Тръмп

Трябва да се учим от най-добрите. Да видим девет съвета за преговори, които дава един от най-успешните хора в света - Доналд Тръмп, предприемач и новоизбрания президент на САЩ. чети още »

Успешни бизнес преговори

7 стратегии, които повишават успеха в бизнес преговорите

Искате ли да покачите своите умения за водене на бизнес преговори и да се научите да заемате печеливша позиция? Вижте седем начина да си дадете малко преднина във всякакви делови преговори. чети още »
Аутсорсинг за малкия бизнес

Аутсорсинг за малкия бизнес: 18 съвета за по-добри резултати, когато възлагате работа на външни изпълнители

Аутсорсингът не е много познат на малкия бизнес, но използването му често може да бъде тази дребна стъпка, която ви липсва за спазването на крайните срокове и задържането на добри клиенти. За да получите добри резултати от аутсорсинга, следвайте нашите 18 насоки. чети още »
Психологически манипулации в бизнеса

5 успешни похвата за манипулация, които се използват в бизнеса

Манипулациите в бизнеса се срещат толкова често, че са станали необходимата част от успешното функциониране на бизнес. Да видим пет от най-успешните техники за манипулация - как те се използват и защо имат ефект. чети още »
Определяне на рентабилност на клиенти

Как да познаете клиенти, които не са добри за вашия бизнес?

Анализираме рентабилността на своите клиенти: Как могат да се познаят клиенти, от които трябва да се откажете – тези, които изсмукват вашето време и енергия, давайки ви само мизерна печалба? чети още »
Доставчици на едро

10 неща, които всеки предприемач трябва да иска от своите доставчици на едро

Вие като собственик на малък бизнес имате нужда от разнообразни доставчици на стоки на едро. Как можете да прецените какъв доставчик да изберете? Направете си контролна листа за всеки настоящ и потенциален доставчик. Ето десетте ключови въпроси, които трябва да обмислите преди да започнете бизнес с някой доставчик: чети още »
10 любими израза на лоши подизпълнители и доставчици

10 любими израза на лоши подизпълнители и доставчици

Не е лесно да се намери добър доставчик или подизпълнител. Какви думи издават такива, с които не си струва да се захващате? чети още »