пари: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Формула на успешен бизнес

Формула на успешен бизнес от известен финансист

Един от най-известните финансисти в света - Херберт Кессон казва, че за да имате успешен бизнес, вие задължително трябва да имате предимства пред своите конкуренти. Но как да ги получите? чети още »
Закръгляне на ресто - техника за покачване на продажбите

Техника за покачване на продажбите: Закръгляне на ресто

Според статистиката мъжете по-често се съгласяват да закръглят покупката до някаква кръгла сума. Жените по-често имат портмонета, където си складират всички стотинки, които след това прибират в чантата. Докато мъжете доста често си поставят парите навсякъде из джобовете и тези стотинки също трябва да приберат там. Стотинките започват да им късат джобовете, жените им се карат, че са им скъсани джобовете, затова мъжете предпочитат да закръглят сумата и да не пълнят джобовете си със стотинки. Имайте предвид, че когато пред вас е мъж, той по-лесно се съгласява да закръгли сумата на покупката. Малък откъс от книгата "Машина за продажби". чети още »
Млад предприемач

Защо младите предприемачи са по-успешни?

Живота на предприемачите е като военна операция – никога не се знае, какво точно ще се случи. чети още »
Стартиране на бизнес

Никога не е късно да започнете или историята как една пенсионерка е спечелила половин милион евро за осем години

Какви шансове за големи печалби според вас има една най-обикновена пенсионерка от най-обикновен провинциален град? чети още »

Въпросът ми е, на кого мога да бъда полезен с тези пари (150 лв.), на кого мога да предложа точната услуга точния продукт?

Въпросът ми е, на кого мога да бъда полезен с тези пари, на кого мога да предложа точната услуга точния продукт. Знам че вие може и да не знаете отговорите на всички въпроси, но имате възможността да покажете това съобщение но повече хора. Ако решите наистина да помогнете, знайте че не помагате на един единствен човек. чети още »