партньорски отношения: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Предложение за бизнес партньорство

Търсите бизнес партньори? Напишете правилно предложение за сътрудничество.

Вие сте късметлия, ако винаги с лекота и навсякъде намирате бизнес партньори. В живота, обаче, най-често се налага да полагате доста усилия и да пишете доста бизнес предложения. чети още »
Ефективни отношения с бизнес партньори

7 стъпки към ефективното партньорство

Някога някой е казал, че деловите партньорски отношения приличат на брак. Те също искат непрекъснато развитие и полагане на определени усилия. чети още »
Маркетинг на съвместно предприятие (Joint Venture)

Бизнес 101. Маркетинг на съвместно предприятие (Joint Venture)

Джей Абрахам, един от най-скъпоплатените маркетингови консултанти в света, казва: Това е най-бързия и най-лесния път на света, за да създадете състояние ... и, ако на мен би ми се налагало да избера само един начин да правя пари, то бих избрал този. чети още »
Как да правите успешен бизнес: 7 съвета от мафията

Как да правите успешен бизнес: 7 съвета от мафията

Не са за подминаване съветите на Бернардо Провенцано - „шефът на шефовете” на Коза Ностра до 2006 година. Той е оглавил мафията в средата на 90-те години на миналия век. Тогава организацията е представлявала една овехтяла и деморализирана структура, почти разпаднала се след арестите на главатарите. Да видим какво съветва човекът, който знае какво са партньорските отношения и успешен бизнес. чети още »