персонална продуктивност: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Продуктивност на успешен търговец

Как да спасите 275,5 минути от своя натоварен ден и да бъдете продуктивен търговец, а не продуктивен симулант

Искате ли да върнете 4,5 часа от живота си? Ние в Планета Бизнес никак не можем да ви оставим да се претоварвате, да работите ден и нощ, но не да получавате добри резултати от труда си. Най-голямото натоварване в работата традиционно имат търговците, които общуват с клиенти, се обаждат на клиенти, правят презентации, пишат писма и, най-важното, осигуряват необходимите продажби. Ние открихме спасение и с удоволствие го споделяме с вас. чети още »
Лекции на TED за продуктивност

Как те постигат страхотни резултати? 10 подбрани лекции на TED, които ще ви направят наистина продуктивни

Кой не иска да получава страхотни резултати отделяйки минимум време? А кой го може? Специално за вас сме подбрали 10 много кратки лекции от експертите на TED, всяка от които ще ви покаже как минимум време може да се превърне в големи бизнес резултати. чети още »
Персонална продуктивност на успешните хора

Как успешните хора работят по-малко, но вършат повече работа

Колкото повече работим, толкова по-неефективна работа вършим. Успешните хора знаят това и работят много по-малко от средностатистическия човек. Но те знаят и как правилно да почиват. Да видим тайните на супер продуктивните хора. чети още »
Закони на персонална продуктивност и ефективност

Как винаги да получавате супер резултати от това, което правите?

Всичко е доста лесно. Просто имайте предвид, че вашата ефективност и персонална продуктивност се управляват от шест важни закона. чети още »
Продуктивност в домашния офис

Как да работите у дома? 8 важни правила

Практически съвети за лична ефективност, които дава професионалистът, дълги години работещ у дома, от домашния си офис. чети още »
Митове за успешна работа

Четири главни мита, които разрушават вас и вашата фирма

На вас ви се струва, че някои навици и качества помагат на вас и на вашия екип да работите по-добре. Но истината е, че те са вредни за фирмата и разрушават вашия живот и живота на вашите служители. Посочваме ви четири основни заблуди за работата, които би било добре да обмислите. чети още »