потенциални клиенти: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Продажбите на B2B пазар не са лесни

B2B пазар: Клиентите ви лъжат. Как да разберете кога?

Клиентите също са хора и затова понякога също не казват истина или нещо премълчават. Вижте десет най-често срещаните прояви на лъжливо поведение на клиенти на B2B пазара (продажби на едро) и нашите съвети как да се справяте в такива ситуации. чети още »
Изготвяне на бизнес план

Грешки при изготвянето на бизнес план: Маркетинг

Продължаваме да разглеждаме грешки, които често се допускат при изготвянето на бизнес план. Този път обръщаме по-специално внимание върху маркетинга. чети още »
Оценка на идея за бизнес

Как да сортирате идеи, когато стартирате собствен бизнес

Идеите за бизнес могат да се разделят на два основни вида – стандартни и иновационни. Всеки от нас може да мисли в рамките на определени стериотипи, но, също така, може да ражда иновационни идеи. За предприемачеството е много важно да можете да мислите извън стандартното мислене. чети още »
Проучване на пазара: Какви сте, моите клиенти?

Проучване на пазара: Какви сте, моите клиенти?

В идеалния за всеки търговец свят, клиентите сами се редят на опашка. В краен случай – с готовност и радост си вадят портмонета всеки път, щом им предложим своята стока. В реалния свят, обаче, често (доста често) получаваме отказ на нашите предложения. Мисля, че основната причина за откази е фактът, че продавачът не познава своите клиенти и затова не предлага на подходящите хора. Спестете си усилията и продавайте на тези, които имат интерес към Вашата стока! чети още »