От karierist 1858

Здравейте!

Обръщам се кам вас за съвет. Завършила съм Счетоводство и контрол, бакалавър в Свищов и Финансов мениджмън, магистратура. Живота ми се стече така,че не натрупах опит по специалността, сега работя в сферата на банките. На 25 г.съм, преди 3 години завърших своето образование.

Искам да натрупам знания в областта на счетоводството, които по-нататък ще принеса и в бизнеса с който се занимават моите родители. Какво бихте ме посъветвали, да запиша курс или да си търся направо работа в тази област. Даржа да отбележа, че преди да започна работа в банката нямах никакъв опит, а за 6 м. доста напреднах. Благодаря!

Stela


Уважаема Стела,

Препоръчваме Ви да потърсите съвет от своите родители, преди да вземете решение относно по-нататъшната си реализация. Ако смятате да работите във фирмата на Вашите родители, значи точно те най-добре могат да Ви кажат какви знания ще Ви потрябват в по-нататъшната Ви работа.

Вероятно, те ще Ви препоръчат да завършите някакъв допълнителен курс, защото квалификацията, която придобивате в банката, се различава от тази, която ще Ви потрябва в една фирма (стига родителите Ви да нямат банка :) ).

Успех!


Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.