От karierist 1851

Здравейте, скоро попаднах във вашия сайт, поздравления. Има изобилие от информация необходима за всеки по малко. Кликнах на запитване, не съм сигурен дали става дума за това запитване което искам да направя, но ще рискувам да ангажирам моето време и вашето.

Студент съм, първа година във Варненски университет, град Смолян, записал съм специалност, която винаги съм искал да уча – Стопанско управление. В началото за таксите ми помогнаха родителите, но дойде моментът, когато вече трябва да се справям сам с предизвикатлствата, които ми предстоят. Преди месец започнах работа в голямо предприятие, работата ме удоволетворяваше, фирмата имаше големи успехи. Проблемът беше там, че от машините се отделяха вредни вещества (което разбрах по-късно). Тези вещества започваха да променят здравословното ми състояние, и се наложи да напусна.

Сега започвам отначало, разликата е че разполагам с начален капитал, знам че ще ви смешено, че той е 150 лева, но не разполагам само с него, имам и варя, а знам че в това, което вярвам, винаги влияе върху онова, което се случва. Въпросът ми е, на кого мога да бъда полезен с тези пари, на кого мога да предложа точната услуга точния продукт. Знам че вие може и да не знаете отговорите на всички въпроси, но имате възможността да покажете това съобщение но повече хора. Ако решите наистина да помогнете, знайте че не помагате на един единствен човек.

Благодаря.

Венцислав.


Уважаеми Венцислав,

Няма да те лъжем – не можеш да започнеш печеливш бизнес със 150 лв. Със сигурност си чул историята на Рокфеллер, който е купил една ябълка, излъскал я и я е продал, а на спечелените пари е купил две ябълки, които също е продал и т.н. Той наистина е бил работлив и предприемчив, но не е успял да го покаже докато не е починал чичо му и не му е оставил наследство... Затова, нашата препоръка е да наблягаш върху учебниците за да си вземеш диплома и след това да си търсиш добра работа. Междувременно, не изпускай никакви възможности за допълнително безплатно обучение, в това число и чрез интернет, както и възможностите да придобиваш опит за работа в различните области – например, кандидатствай за стажове.

Ако си твърдо решен да започнеш собствен бизнес, трябва да спечелиш още малко пари, да регистрираш фирма и да кандидатстваш за кредит. Ние планираме в близкото време да публикуваме някои възможности за кредитиране на стартиращ бизнес по програми и проекти.

Пожелаваме ти успех. Не се предавай! Надяваме се, че след публикуването на писмото ти, ще намериш помощ и от читателите на «Кариерист».

Успех!


Сподели с приятели

Присъединявайте се към над 3 хиляди абонати на Планета Бизнес!

Два-три пъти в месеца ще ви изпращаме дейджест на най-добрите стратегии, идеи и покани за безплатни уебинари.