реклама: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Активни стратегии за привличане на клиенти от интернет

Активни стратегии за онлайн привличане на клиенти

Активните действия в маркетинга изискват непрекъснато внимание от ваша страна, но по-често дават бързи резултати. Откъс от книга "Машина за клиенти". чети още »
Светкавична самопрезентация: само две минути в асансьора

Светкавична самопрезентация: само две минути в асансьора

Представянето в асансьора (асансьор реч) е термин, означаващ кратка самопрезентация, кратко представяне на вашия бизнес, продукт или услуга, което може да се използва, когато трябва в рамките на няколко минути или дори секунди да се представите. чети още »
Влияние на цвета на сайта

Изследванията на Оксфорд: Влияние на цветовете на сайта и рекламата върху посетителите - 2 част

Сега ще разгледаме конкретните примери на основните цветове на сайтове и на рекламата в тези сайтове и ще видим, защо в някои случаи съчетанието е много успешно от гледна точка на маркетинга, а в някои случаи – не. чети още »
Влияние на цвета на сайта

Изследванията на Оксфорд: Влияние на цветовете на сайта и рекламата върху посетителите – 1 част

Влиянието на цветовете върху психиката на хората се изучава отдавна. С навлизането на интернет в живота ни, изследванията все повече внимание отделят на тази област на психологията по отношение към ползвателите на интернет. Ще разгледаме, какви резултати са получили психолозите в Оксфорд. чети още »
Връзки с обществеността са важни и за малкия бизнес

Как да накарате медиите да пишат за вашия малък бизнес?

За какво ви трябва да правите информационни събития и къде да изпращате своите прес релизите? чети още »

Идея 20: Безплатни закачалки за милион долара

Потенциалът на бизнеса със закачалки забеляза фирмата HangerNetwork. Те са успели да решат един по-глобален проблем - да започнат производство на екологично чистите закачалки, и един „личен” проблем - да печелят пари от тази си дейност. чети още »
Как да получите печалба от добра идея за бизнес?

Как да получите печалба от добра идея за бизнес?

Не всяка потенциално добра идея може да носи печалба. Превръщането на добра идея в печелившо начинание изисква да направите ред предварителни стъпки. Тук ще разгледаме някои от нещата, които ще Ви помогнат да превърнете идеята си в пари. чети още »

Идея 12: Прави безплатни копия и печели

Иновационната японска компания предлага на студенти безплатна услуга по ксерокопирането на документи. Печалбите на фирмата идват от рекламата, която се намира на обратната страна на всеки лист хартия. чети още »