служители: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Добре е сътрудниците да мислят като предприемачи

Превърнете своите сътрудници в съмишленици за 6 стъпки

Учените са доказали, че сътрудниците, които имат мислене на предприемачи са по-мотивирани, по-отговорно се отнасят към своята работа и притежават превъзходни умения и творчески начини да решават проблеми в своята работа. Без съмнение, това са ценни работници във всяка една фирма. чети още »
Наемане на персонал в нов бизнес

Наемане на първите работници във фирма – какво да ги питате

Съществуват определени навици, които трябва да притежава кандидатът за работа в стартираща фирма. Важно е на най-ранния стадий от дейността си, фирмата да разполага със сътрудници, притежаващи потенциал да „раздвижат” фирмата. чети още »
5 типа личности, които трябват на вашата фирма за да изградите успешен екип

5 типа личности, които трябват на вашата фирма за да изградите успешен екип

Естествено е да наемате на работа в своята фирма хора, които подкрепят идеите ви за бизнеса. Но работейки само с такъв тип хора, вие е възможно да лишавате бизнеса си от елементи, определящи успех. чети още »
StartUp: Задържане на служители в млада фирма

StartUp: Необичаен начин за действие, който ще ви помогне да задържите служители в млада фирма

Задържането на сътрудници в млада стартираща фирма винаги е голям проблем. Как можете да задържите активни, талантливи и предприемчиви хора, които със своя ентусиазъм без проблем биха могли да започнат собствен бизнес? Възможно е вие да намерите предлагания начин на действие за нелогичен, защото ще ви кажем, че за да запазите своите служители, трябва да им предложите ... да напуснат. чети още »