социални мрежи: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Бързи и интересни публикации в социалните мрежи

Ефективни публикации в социалните медии, които можете да направите за по-малко от 10 минути

Социалните медии са много важни в пъзела на маркетинга на малкия бизнес. Работата с тях изисква доста време и усилия. Добрата новина е, че има начини бързо и лесно да публикувате на страницата си в социална мрежа интересно и задържащо вниманието на посетителите съдържание. чети още »
Как да унищожите своя сайт в 13 лесни стъпки

Как да унищожите своя сайт в 13 лесни стъпки

Има хиляди дребни грешки, които можем да допуснем в отношението към сайта си. Повечето от тях са дребни и незначителни. Големите проблеми не идват с малките издънки, те се случват, когато от многото си знание правим големи поразии. чети още »
Маркетинг от Лейди Гага

5 урока по маркетинг от Лейди Гага

Лейди Гага е известна благодарение на своят глас и специфичния гардероб, но има още една важна съставка на нейния успех – тя има много добри предприемачески способности. Тя има много силен бранд и десетки милиона лоялни клиенти по цял свят. чети още »
Тайм мениджмънт за предприемачи

7 начина, по които собствениците на малък бизнес губят своето време дори без да го усещат

Времето на предприемачите е много ценно. Нямате никакво свободно време и се чувствате претоварени? Имате безумно много малки и големи задачи за вършене и не си представяте как да се справите с това? Трябва да преосмислите начина, по който използвате своето време. чети още »
Как можете да използвате социалните мрежи за бизнес

Как можете да използвате социалните мрежи, за да получите добър професионален съвет за своя бизнес

Някога обръщали ли сте се за съвет към хората в своята социална мрежа? Ако не, значи не сте се възползвали от едно от най-важните бизнес предимства да се член на социалната мрежа. чети още »