Success story. Никога не е излишно да се запознаваме с опита на успешните предприемачи. Винаги има какво полезно да научим и да го приложим в бизнеса си.
Бизнес правила от Ричард Брансън

Ричард Брансън: на лидерите плащат големи пари за това, че те вземат правилни решения

Най-ценния навик на всеки лидер е умението бързо да взема верните бизнес решения. Но как да определите какво решение от всички възможни е най-добро за бизнеса в момента? Въпросът никак не е лесен. За щастие, има успешни хора, които не само успяват да правят минимум грешки, а и споделят своят начин за оценяване и избор на успешни бизнес решения. чети още »
Стартиране на бизнес

Никога не е късно да започнете или историята как една пенсионерка е спечелила половин милион евро за осем години

Какви шансове за големи печалби според вас има една най-обикновена пенсионерка от най-обикновен провинциален град? чети още »

Амансио Ортега Гаона - третият по богатство човек в света

Амансио Ортега - от бедността до трето място по богатство в света

Името Амансио Ортега Гаона едва ли ви говори нещо. Това е обаче третият най-богат човек на планетата. чети още »
Предприемачески бум в САЩ

САЩ са на прага на нов предприемачески бум

Статистика: САЩ са на прага на нов предприемачески бум, а за това има поне две фундаментални причини – икономическата криза и стареенето на населението. чети още »
Неуспешни бизнес решения

10-те най-глупави бизнес решения в САЩ за изминалата година

Някои бизнес решения от изминалата годината, подбрани от Forbes, предизвикват смях, но показват, че глупостта продължава да живее, дори и по времето на кризата. чети още »
Правете пари - съветват специалистите

Правете пари, а не чакайте наследство

Правете пари, а не чакайте наследство - този лозунг е стимулирал появата на повечето съвременни богатства в Америка, спечелени с труд и ум. Да видим малко реална статистика. чети още »
Доналд Тръмп

Съветите на Доналд Тръмп: Как да спечелите милиард?

Милиардерът Доналд Тръмп дава 10 съвета на хората, които искат да забогатеят. Този бизнесмен има много интересна история. През 80-те години на миналия век той е загубил цялото си милиардно състояние, но не след дълго успешния предприемач е успял пак да го възстанови! В момента Тръмп притежава 3 милиарда долара. чети още »
Съвети в бизнес книгите

Митове, измислици и лоши съвети пълнят бизнес книгите

Единствените хора, забогатели от лавината от невероятно глупави книги за „милионери”, са техните автори, твърди Кийт Кънингъм. чети още »