тайм мениджмънт: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Планиране на времето

Правила за ефективно планиране на началото, средата и края на работния ден

Случвало ли ви се е упорито да работите цял ден, а после да откриете, че на практика нищо не сте направили? Най-неприятното е, когато в края на деня откриваме, че най-важните задачи дори не сме подхващали. Край на безсмислената работа! Ние в Планета Бизнес решихме да ви помогнем да спасите своето време, като знаете какви задачи са най-важни за вас в началото, средата и края на работното време. чети още »
Управление на времето за бизнесмени

За тези, които управляват сериозен бизнес: тайм мениджмънт от Джек Дорси – основателят на Twitter

Джек Дорси е много успешен бизнесмен – той е съоснователят на Twitter и Square и, разбира се, той има много задължения. Дорси има интересна система за планиране на времето. Тя му позволява да работи ефективно (и да печели милиони) и в същото време да има време за почивки и разходки. чети още »
Лична продуктивност

25 часа в денонощието или как да спестявате своето време с техниките на Дан Кеннеди?

Г-н Кеннеди предупреждава: „Това не е обичаен тайм мениджмънт за офисен работник или за човек, който има само един бизнес. Тази книга е написана специално за тези, които са „на всяка манджа меродия” - за изобретателни и дейни предприемачи, които никак не могат да се справят с желанието да качат на главата си още повече грижи”. чети още »
Тайм мениджмънт за предприемачи

7 начина, по които собствениците на малък бизнес губят своето време дори без да го усещат

Времето на предприемачите е много ценно. Нямате никакво свободно време и се чувствате претоварени? Имате безумно много малки и големи задачи за вършене и не си представяте как да се справите с това? Трябва да преосмислите начина, по който използвате своето време. чети още »
Делегиране на правата

Как и защо да делегирате правата

Основния проблем на всеки успешен предприемач е липсата на време. Работата, запълваща ежедневието на всеки бизнесмен, има способността да завладява все по-големи територии и да навлиза дори в личния живот. Как да си спестите малко скъпоценни минути и часове? чети още »