управление на времето: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Управление на времето

Вие сте роб на вашия малък бизнес? Има доста неща, които можете да не вършите.

Вие отделяте прекалено много време за управлението на вашия бизнес? Не ви остава време за нищо друго – семейство, приятели, почивка? Вижте нашите съвети за управление на времето на собствениците на малък бизнес, които ще ви позволят да работите по-малко, без да пострада вашият бизнес. чети още »
Управление на времето за бизнесмени

За тези, които управляват сериозен бизнес: тайм мениджмънт от Джек Дорси – основателят на Twitter

Джек Дорси е много успешен бизнесмен – той е съоснователят на Twitter и Square и, разбира се, той има много задължения. Дорси има интересна система за планиране на времето. Тя му позволява да работи ефективно (и да печели милиони) и в същото време да има време за почивки и разходки. чети още »
Бързи и интересни публикации в социалните мрежи

Ефективни публикации в социалните медии, които можете да направите за по-малко от 10 минути

Социалните медии са много важни в пъзела на маркетинга на малкия бизнес. Работата с тях изисква доста време и усилия. Добрата новина е, че има начини бързо и лесно да публикувате на страницата си в социална мрежа интересно и задържащо вниманието на посетителите съдържание. чети още »
Лична продуктивност

25 часа в денонощието или как да спестявате своето време с техниките на Дан Кеннеди?

Г-н Кеннеди предупреждава: „Това не е обичаен тайм мениджмънт за офисен работник или за човек, който има само един бизнес. Тази книга е написана специално за тези, които са „на всяка манджа меродия” - за изобретателни и дейни предприемачи, които никак не могат да се справят с желанието да качат на главата си още повече грижи”. чети още »
Тайм мениджмънт за предприемачи

7 начина, по които собствениците на малък бизнес губят своето време дори без да го усещат

Времето на предприемачите е много ценно. Нямате никакво свободно време и се чувствате претоварени? Имате безумно много малки и големи задачи за вършене и не си представяте как да се справите с това? Трябва да преосмислите начина, по който използвате своето време. чети още »
Управление на времето

Терри Дин: Как да престанете да отлагате за утре това, което трябва да направите днес?

Бавенето е един от най-опасните и болни проблеми във всеки бизнес, в това число и в онлайн бизнеса. При това от него страдат всички – от най-зелените новаци до най-най-стабилните професионалисти. Терри Дин, с цялото ми уважение, - също. чети още »
Делегиране на правата

Как и защо да делегирате правата

Основния проблем на всеки успешен предприемач е липсата на време. Работата, запълваща ежедневието на всеки бизнесмен, има способността да завладява все по-големи територии и да навлиза дори в личния живот. Как да си спестите малко скъпоценни минути и часове? чети още »